fbpx

Ambitie als trainer of consultant?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je al trainer of consultant maar zoek je de versterking van een ijzersterk team? LiDRS bied je een unieke gelegenheid om partner te worden. Als ZZP-er of in loondienst, we hebben volop kansen. Dankzij een innovatieve ‘open source’ trainingsaanbod, kun je in no-time zelf aan de slag als trainer, coach of consultant.

Of je nu de ambitie hebt om als zzp’er aan de slag te gaan, een nieuwe uitdaging of baan zoekt, als trainer of coach meer wilt betekenen binnen de organisatie waarvoor je nu werkt, het LiDRS partnerschap past ook bij jou. Ben je al leiderschapstrainer, coach of consultant en wil je jouw aanbod uitbreiden, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. LiDRS heeft voor iedereen een uniek aanbod om onderdeel te worden van ons team.

Gewoon beginnen

Na een intake of sollicitatie, afhankelijk of je komst solliciteren of als ZZP-er aan de slag wilt,  start je met het volgen van een 6-daagse ‘LiDRS Practitioner Program’ (LPP) en een 3-daagse ‘Master Program’ (LMP). Na het afronden van deze opleiding kan je jezelf registreren als LiDRS-partner en kun je meteen aan de slag. Ben je in loondienst, dan is die registratie uiteraard niet benodigd.

Wat krijg ik dan?

Als LiDRS-partner krijg je toegang tot alle functionaliteiten van LiDRS Academy, Consultancy en LiDRS Online. Je kan er zelfs aan verdienen! trainingsmaterialen, kennisdeling, een Software tool, zaalhuur, gebruik van trainers en consultants uit de pool en nog veel meer. Wij bieden jou een totaalpakket waar je echt mee aan de slag kunt.

Een unieke werkomgeving

Allereerst heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een geweldige werkplek in hartje Hoofddorp. Zo kun je gasten ontvangen, gebruik maken van supersnel internet en we hebben zelfs al een werkplek volledig ingericht voor je klaar staan. Zonder extra investering zit jij er uitstekend bij als ondernemer.

Een unieke lunchbar, keuken, koffie, thee, soep en printmogelijkheden. Je bent van alle gemakken voorzien.

Maar er is meer! Want als je LiDRS-partner bent, dan krijg je aantrekkelijke kortingen op het gebruik van onze trainingsruimte, digitale studio, coachingsruimte en commerciële ontvangstruimte. We hebben zelfs een state-of-the-art tele-conferentiesysteem. Je kunt tot wel 50 personen trainen op jouw eigen locatie. Hoe mooi is dat? Professioneel, warm en naast je eigen werkplek met zeer, zeer aantrekkelijke tarieven. Daar kan geen zaalhuur tegenop. Koffie, thee, krant, bibliotheek, we hebben het allemaal voor je klaar staan om een werkdag te beginnen.

LiDRS relax

En wat doe ik dan?

Na afronding van het LPP en LMP heb jij voldoende bagage om zelf aan de slag te gaan. Je hebt content om trainingen te geven en je kunt op basis van jouw kennis mensen begeleiden als coach of consultant. Wellicht zaken die je al deed voordat je LiDRS-partner werd. En hier verandert helemaal niets aan. Wij hebben alleen jouw portfolio uitgebreid. Wil je de naam LiDRS gebruiken, dan is dat geen probleem. Kies je liever voor jouw eigen naam, dan is dat ook prima. Wij verbinden onze partners met onze klanten, bewaken de kwaliteit van ons merk en kunnen er zelfs voor kiezen om jou naar voren te schuiven bij onze klanten.

Wat neem ik mee naar mijn klanten?

Uiteraard hebben we je heel veel content gegeven tijdens de trainingen. En LiDRS-partners kunnen hier onbeperkt gebruik van maken door ons aanbod via ‘de cloud’. Maar als LiDRS-partner neem je ook het LiDRS Online Portal mee. Een tool die jij kan inzetten als coach, trainer of consultant. Tegen aantrekkelijke tarieven die alleen voor jou van toepassing zijn. Het LiDRS-model® kan je gebruiken als coachingstool, consultancy content en trainingstool, maar ook om je eigen leiderschapskwaliteiten en die van anderen te verbeteren. Verder krijg je toegang tot vele werkvormen, programma’s en andere middelen om jouw trainingen, coaching en opdrachten tot een succes te maken. Ook kun je het LiDRS-logo gebruiken en mag je jezelf gecertificeerd LiDRS-partner noemen.

Maar er is meer. Onze rol gaat namelijk verder dan alleen ‘content’ leveren. LiDRS ondersteunt in jouw trainingen, coaching en adviesopdrachten. Mocht je vragen hebben die je niet direct kunt beantwoorden of tegen andere problemen aanlopen – wij zijn er voor jou. LiDRS beantwoordt al jouw vragen, 6 dagen per week.

Als LiDRS-partner kun je bovendien gebruik maken van onze LiDRS-pool aan partners. Krijg je ineens een grote opdracht aangeboden? Dan is het goed om te weten dat LiDRS voor je klaarstaat. Wij helpen je met het tijdelijk uitbreiden van jouw capaciteit.

De bibliotheek

Blijven leren

Allemaal mooie kansen voor jou. Maar datgene wat ons echt bindt is het blijven leren. Of je nou in dienst bent of als ZZP-er aangesloten, we blijven samen onszelf ontwikkelen. Iedere 8 weken vindt er een intervisie plaats over een scala aan onderwerpen met het team. Hier ben jij standaard voor uitgenodigd. We nodigen gastsprekers uit, laten ons informeren over de laatste stand van zaken op ons vakgebied en natuurlijk halen we intern de banden aan. We schrijven gezamenlijk artikelen, lezen boeken en bestellen zelfs gratis boeken voor jou tegen de vergoeding van een recensie op een A4tje.

Nogmaals de voordelen op een rij:

  1. In dienst of als ZZP-er, wij hebben plek voor jou!
  2. Aantrekkelijke tarieven voor een werkplek, trainingsruimte, coachingsruimte, filmstudio en nog veel meer
  3. Reselling mogelijkheid van het LiDRS Online Portal
  4. Gebruik van het LiDRS-logo voor jouw eigen website, trainingen, coaching en adviesopdrachten
  5. Gebruik van trainingsmodules en werkvormen
  6. 6 dagen per week ondersteuning voor al jouw opdracht gerelateerde vragen
  7. Gebruik van de LiDRS-partner pool
  8. Deelname aan intervisie sessies en netwerkdagen
  9. De kans om echt te blijven leren en te ontwikkelen

En nu?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vele vragen hebt. Vraag dan vandaag nog een kennismaking aan met 1 van onze teamleden. Hij of zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Als ZZP-er of in dienst, wij kijken uit naar jouw komst!

Wil je meer weten, neem dan contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368.