Crew Resource Management (CRM)

Op 27 maart 1977 crashte een KLM vliegtuig in een Pan Am vliegtuig op de landingsbaan van Tenerife. Een noodlottig ongeval door een samenloop van vele omstandigheden. Nog altijd het grootste ongeval in de luchtvaart met bijna 600 slachtoffers.

Sinds dit ongeval is er veel onderzoek gedaan naar de oorzaken van vele incidenten in een operationele omgeving. Luchtvaart, scheepvaart, maar ook andere risicovolle omgevingen zoals de offshore industrie, duikbedrijven en grote fabrieken. De conclusie luidt vaak; slechte communicatie, hiërarchie, cultuur issues, werkdruk en vele andere gelijksoortige oorzaken. Crew Resource Management biedt hiervoor een oplossing.

Plane-Disasters-1

Crew Resource Management Training

Voor wie?

De Crew Resource Management Training (CRM) is door LiDRS ontwikkeld voor zeevarenden en later verder ontwikkeld door onze inzet binnen de luchtvaart industrie en diverse productie omgevingen. De cursus van nu richt zich op het effectiever en efficiënter maken van teams vanuit verschillende invalshoeken. Van safety leadership tot beter en efficiënter samenwerken in uw huidige team. 

Wat doen we?

In de Crew Resource Management Training maken we gebruik van operationele casuïstiek om naar de oorzaak te gaan van slecht presterende teams. Samen met uw team gaan we bouwen aan het verbeteren, maken we de koppeling naar uw dagelijkse praktijk en richten we ons op het verbeteren van onderwerpen zoals ‘communicatie, leiderschap, samenwerken, stress, groepsgedrag, veiligheid en safety management, public speaking en nog vele andere onderwerpen.

 

060920163522

Welke mogelijkheden zijn er? 

Onze flexibele CRM training met vele additionele leermodules kent meerdere mogelijkheden. In een korte dag kennis maken met verschillende onderwerpen via een CRM Awareness of daadwerkelijk 5 dagen ondergedompeld worden in alle ‘ins and outs’ van CRM. En natuurlijk alles wat ertussen zit. De mogelijkheden zijn divers.

Ook bestaat er de mogelijkheid om met onze ervaren consultants echte verandering te bewerkstelligen op de werkvloer. Een combinatie van theorie, coaching en mentoring op de werkvloer zorgt ervoor dat we echt op zoek gaan naar de gewenste cultuurverandering.

En nu?

Nu is het tijd voor verandering! Maak kennis met onze uitgebreide CRM trainingen. Gegarandeerd een succes!  

Wilt u vrijblijvend meer informatie of nu al inschrijven voor deze training, neem dan contact op door een email te sturen naar info@lidrs.nl.

799464