fbpx

Consultancy & Interim management

Met onze ervaren leiders, managers en consultants maken wij van uw opdracht een succes.

Wij geloven dat een trainer of coach ook zelf met zijn of haar voeten ‘in de klei moet staan‘. Vertellen over leiderschap en management betekent voor ons dan ook dat we weten waar we het over hebben. Niet voor niets hebben we dan ook naast vele vormen van leiderschapsontwikkeling ook interim managers, project/programma managers en consultants tot uw beschikking.

Brede internationale ervaring

Managers met allemaal internationale ervaring. Projectmanagement ervaring maar bovenal stevige leidinggevenden die weten hoe je een project of programma moet leiden! Ervaring met implementatieprojecten en verandertrajecten. We zijn er trots op dat velen van ons naast een commerciële loopbaan ook een militaire achtergrond hebben en plannen is een tweede natuur. Uiteindelijk gaat het ons erom dat uw project in goede banen wordt geleid. In tijd, geld en doorlooptijd. Afspraak is afspraak.

business-business-people-calendar-1187439

Implementatiekracht

Kortom; heeft u een uitdagende opdracht die in tijd of kosten gemanaged moet worden? Zoekt u stevige leidinggevenden voor een uitdagend project? Heeft u implementatiekracht nodig van een consultancy opdracht? Bent u op zoek naar een drijvende kracht achter een Operational Excellence project, of zoekt u begeleiding in een management development uitrol? Bij ons bent u aan het juiste adres. Met ervaren consultants, project managers maar vooral leidinggevenden uit diverse branches (zowel publiek als privaat), nemen wij uw zorgen uit handen!

LiDRS-slider-1920x800-3

Interim management en project management

De markt wordt overspoeld met interim managers en project managers. Hoe kunt u hier het kaf van het koren scheiden? Mooie plannen betekent nog geen implementatie. Hier ligt onze kracht!

Geloofwaardige consultants

Wij geloven dat een trainer en coach ook zelf met 2 benen in de business moet staan. Niets is ongeloofwaardiger dan iemand die spreekt uit ervaring van vaak decennia geleden. Regelmatig zorgen wij ervoor dat onze trainers en coaches in de business staan als interim manager, programma manager of project manager.

analytics-blur-business-590045

Samen met u kijken we naar de behoefte en de te realiseren doelen. Vervolgens matchen we hier onze beste managers bij en maken we concrete afspraken en doelstellingen voor deze opdracht. Wat we beloven, maken we ook waar. Of uw opdracht nu voor 1 maand of 1 jaar is, onze aanpak is altijd hetzelfde.

Aanpak interim management

1. Gezamenlijke inventarisatie en formulering van de opdracht. Niet alleen uw interim manager, maar het gehele LiDRS-team is hierbij betrokken om aan de voorkant van het proces duidelijkheid te verschaffen.

2. Start opdracht interim manager. Mogelijk dat in deze initiële fase de opdracht nog helderder kan worden weggezet.

3. Tussentijdse evaluatie. Hierbij gaan we gezamenlijk rond de tafel om te zien of we nog op schema liggen en of aan de behoefte wordt voldaan.

4. Afronding opdracht. Het succes van de opdracht wordt gemeten aan de hand van vooraf gedefinieerde doelstellingen.

5. Evaluatie. Iedere evaluatie bestaat uit een presentatie en een schriftelijke rapportage.

Met onze ervaren managers uit diverse branches heeft LiDRS gegarandeerd een interim of project manager die bij u past. Voor meer informatie omtrent tarieven, achtergrond of recensies kunt u contact opnemen via info@liDRS.nl of kunt u bellen met 085-4018368.

LiDRS-slider-1920x800-1

LiDRS Consultancy

U wilt groeien met uw organisatie – zowel in omvang als in volwassenheid. Hierbij is het duidelijk dat u behoefte heeft aan goede leiders. Want of uw organisatie nu hiërarchisch, plat of georganiseerd in een netwerk is, een goede leider zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd aan het werk gaat en zich met een grote lach inzet voor de organisatie.  Echte leiders verbinden, motiveren, inspireren en zorgen ervoor dat het team tot meer in staat is dan het zelf ooit had gedacht.

LiDRS consultancy: garantie voor succes!

LiDRS helpt u om uw organisatie en uw mensen te laten groeien. Maak stappen in de ontwikkeling van leiders, managers, management, communicatie en infrastructuren. Met onze expertise verbetert u alle facetten van leiderschap binnen uw organisatie. Zorg dat u klaar bent voor een goede toekomst.

arrows-box-business-533189

Met de LiDRS-leiderschapsscan heeft u in korte tijd inzicht in het niveau van leiderschap binnen uw organisatie. Hierbij kijken we niet alleen naar het management of de mensen die leidinggevende functies vervullen. Wij gaan namelijk verder dan dat.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om te kijken naar teamstructuren en invulling aan teamrollen. Door middel van een krachtige persoonlijkheidstest geven we niet alleen inzicht in de juiste samenstelling van uw team, maar kunnen we tevens aangeven of u de juiste persoonlijkheden aan een functie heeft gekoppeld. Vanaf een vooraf gedefinieerd niveau kunnen we zelfs kijken naar de mate van informatieverwerking en intelligentie van uw medewerkers. Uiteraard is dit niet een op zichzelf staand onderdeel en past dit als geheel in onze leiderschapsscan.

De LiDRS-leiderschapsscan

Afhankelijk van uw behoefte, onderzoeken wij de organisatie op individueel leiderschap, teamdynamiek en aansturing (governance). Naast de formele en informele organisatie kijken we ook naar culturele aspecten, formele organisatiestructuren, interacties, KPI’s en leiderschapsstijlen.

De leiderschapsscan voorziet u van een uitgebreide rapportage die u als naslagwerk kunt raadplegen. In onze eindpresentatie geven wij u een overzicht van de belangrijkste bevindingen. En uiteraard stoppen wij niet: tot lang na onze leiderschapsscan staan we tot uw beschikking om te sparren over de uitvoering van de verbetervoorstellen.

Wilt u meer weten over hoe de LiDRS-leiderschapsscan uw organisatie naar het volgende niveau kan brengen? Neem dan contact op via ons formulier, stuur een mail naar info@lidrs.nl of bel met 085-4018368.

achievement-agreement-body-language-1179804