fbpx

Kostenreductie en besparingen

Kostenreductie en besparingen

Veel grote veranderingen beginnen met kostenreductie en besparingen. Bedrijven hebben vaak uiteenlopende redenen om niet direct een groot transformatieprogramma te starten maar zoeken wel naar mogelijkheden om kosten te besparen. En daar zijn wij meester in!

Of het nu gaat om marges te verhogen, aandeelhouders waarde te creëren of binnen afzienbare tijd de resultaten van uw organisatie te verbeteren. LiDRS Consultancy helpt graag mee om uitgaven te reduceren, winst te verhogen, marges te verbeteren en kosten te beperken. Met onze uitgebreide ervaring kijken we mee, analyseren op basis van beschikbare data, we kijken naar de markt en geven advies voor snelle besparingen maar ook lange termijn kostenreducties.

Hoe doen we dit?

We starten door met 2 benen in uw business te staan en met onze expertise te kijken naar logica, efficiency, Operational Excellence, processen, structuren maar vooral veel ‘waste’. We beoordelen ‘economy of scale en economy of effort’, we luisteren naar u en de business, we analyseren op basis van data, maar bovenal geven we u keuzes. En op basis van die keuzes maakt u zelf de balans op over de impact van de besparing.

We kijken naar processen, we modelleren waar het kan. We beoordelen organisatiestructuren, we kijken naar kostenstructuren maar vooral gaan we in gesprek. Met u, uw team en uw mensen. Waar liggen kansen, waar ligt ruimte voor verbetering. Hoe doen uw concurrenten het? Kunnen wij dit beter? Wij analyseren uw business en houden u op de hoogte; all the way!

Implementatie

Het onderzoeken en adviseren van kostenreductie en besparingen is de helft van het werk. Uiteindelijk wilt u ook daadwerkelijk aan de slag om structureel betere resultaten te krijgen. LiDRS Consultancy gaat met u aan de slag om het volledige besparingstraject te implementeren. Met onze ervaren, (inter)nationale consultants zorgen wij ervoor dat uw nieuwe organisatiestructuur als een huis gaat staan. Wij verzorgen het plan, de planning, de communicatie, het stakeholder management maar bovenal het resultaat.

Kostenreductie en besparingen

Ieder traject is uniek

We kunnen er lang over praten en vele ‘best practices’ delen. Maar veel belangrijker is vertrouwen. Uw vertrouwen in ons, en ons vertrouwen in uw business. Laten we kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Download onze brochure of vraag gratis een kennismakingsgesprek aan. Bij ons staat de koffie altijd klaar. Maar vanzelfsprekend ontmoeten we u ook graag op uw kantoor.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een kennismakingsgesprek? Stuur dan een email naar: info@lidrs.nl of bel met 085-4018368.