fbpx

Leadership Experience

De ‘Leadership Experience’ is bedoeld voor talentvolle jonge managers en startende leidinggevenden die zichzelf willen verbeteren.

Tijdens de Leadership Experience voel je als young professional wat de voordelen zijn van goed managen. We nemen je tijdens deze workshop mee in de belangrijkste elementen van goed en effectief leiderschap. Denk hierbij aan vaardigheden om te inspireren, goed te communiceren en leer oog te hebben voor zowel mens als resultaat. Uiteraard met een stevige praktische en theoretische onderbouwing, zodat je als jonge manager nog beter en effectiever leiding kunt geven.

Het programma 

De Leadership Experience bevat een aantal trainingselementen verspreid over de dag. Afhankelijk van de behoefte van de groep, zijn we flexibel in de diepgang en volgorde van deze elementen. Het steven is om de volgende elementen aan bod te laten komen

                  Element 1: Storytelling; een inspirerend verhaal met handige ’take aways’

                  Element 2: Praktische leiderschapstheorieën met een interessante kijk in de evolutie

                  Element 3: Communiceren met impact

                  Element 4: Praktische handvatten met behulp van het LiDRS-model

                  Element 5: Bepaal je weg zelf..

                  Element 6: Borrel en netwerken

HAARLEM - Schrijver Jochen Hekker (Leiders!). United Photos/Paul Vreeker 

Voor high potentials en Young professionals

Ben je een ambitieuze young professional en zie je jezelf carrière maken in een leidinggevende of management rol, maak dan kennis met Young LiDRS via de ‘Leadership Experience’.

De ‘Leadership Experience’ is een drukke, enerverende een geheel verzorgde dag. Het enige dat jij hoeft mee te nemen is veel enthousiasme en een positieve instelling. De rest verzorgen wij!

De kosten voor de Leadership Experience bedragen 399,- per persoon (ex btw).

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Over Young LiDRS

Young LiDRS is onderdeel van LiDRS BV. Wij staan voor kwalitatieve trainingen en wij onderscheiden ons door ervaren en inspirerende trainers en leiders! Onze unieke ervaring en expertise brengt jou verder!

 De 5 garanties van Young LiDRS

  1.  Inspirerend en leerzaam door persoonlijke ervaringen van de trainers
  2. Duurzame talentontwikkeling
  3. Direct toepasbare vaardigheden
  4. Goede balans tussen theorie en praktijk
  5. Effectievere managers en vaardige leiders

Inschrijven

Leadership Experience

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.