fbpx

Leiderschap voor executives

Voor wie?

De module ‘leiderschap voor executives’ is speciaal gemaakt voor leiders op het executive level/C-level.  

Wat doen we?

In de module ‘leiderschap voor executives’ gaan we gezamenlijk op zoek naar de vraag ‘wat maakt een executive leider een goede leider en welke elementen moet ik voor mijzelf gebruiken?’ Hierbij maken we gebruik van vele bestaande referentiekaders en eigen ingebrachte kennis en ervaring. Daarnaast gaan we alle praktijk en theorie, toespitsen op uw organisatie. Voor executives draait het veelal om ‘richting geven, communiceren en beeldvorming’. Dit zijn dan ook drie belangrijke pijlers van deze 2-daagse training.

Welke mogelijkheden zijn er?

Naast de 2 daagse training ‘leiderschap voor executives’, bestaat er ook de mogelijkheid om een gericht coachingstraject te volgen die u in 8 sessies nog meer inzicht geeft in de sterke en minder sterke kanten van leiderschap. Niet alleen zult u door deze coachingsessies nog sterker in de schoenen staan als leider, maar ook als mens. Voor de executive coaching creëren we een partnerschap die verder gaat dan alleen de coachingsessies. In de partnerschap overeenkomst krijgt u een eigen coach die kan ondersteunen in de dagelijkse beslissingen en uitdagingen. Iedereen heeft behoefte aan een klankboard. Uw persoonlijke coach gaat hiervoor zorgen.

En nu?

De module ‘leiderschap voor executives’ geven wij op 2 manieren:

1.       ‘Inhouse’ voor een groep executives (board of management) bij u in de organisatie of;

2.       Door middel van ‘open inschrijving’ waarbij u deelneemt aan een van onze reguliere trainingsdagen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie of nu al inschrijven voor deze training, neem dan contact op door een email te sturen naar info@lidrs.nl.