fbpx

Word LiDRS-trainer

LiDRS biedt u de unieke gelegenheid om leiderschapstrainer te worden. Dankzij een innovatieve ‘open source’ trainingsaanbod, kunt u in no-time zelf aan de slag als trainer.

Of u nu de ambitie heeft om als zzp’er aan de slag te gaan, als trainer of coach meer wilt betekenen binnen de organisatie waarvoor u nu werkt, of al leiderschapstrainer bent en uw aanbod wilt uitbreiden. LiDRS heeft voor iedereen een uniek aanbod om LiDRS-trainer te worden.

Ga van start

Na het afronden van het 6-daagse ‘LiDRS Practitioner Program’ kunt u het 3-daagse ‘Master Program’ volgen. Na het afronden van deze opleiding kunt u uzelf registreren als LiDRS-trainer en kunt u meteen aan de slag.

Dit heeft LiDRS u te bieden

Als LiDRS-trainer heeft u onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten van het LiDRS-model.

Als coachingstool en trainingstool, maar ook om uw eigen leiderschapskwaliteiten en die van anderen te verbeteren. Verder krijgt u toegang tot vele werkvormen, programma’s en andere middelen om uw trainingen tot een succes te maken. Ook kunt het LiDRS-logo gebruiken en mag u uzelf gecertificeerd LiDRS-trainer noemen.

Maar er is meer. Onze rol gaat namelijk verder dan alleen het trainen. LiDRS ondersteunt in uw trainingen. Mocht u vragen hebben die u niet direct kunt beantwoorden of tegen andere trainingsproblemen aanlopen – wij zijn er voor u. LiDRS beantwoordt al uw vragen, 6 dagen per week.

Als LiDRS-trainer kunt u bovendien gebruik maken van onze LiDRS-trainerspool. Krijgt u als trainer ineens een grote opdracht aangeboden? Dan is het goed om te weten dat LiDRS voor u klaarstaat. Wij helpen u met het tijdelijk uitbreiden van uw capaciteit.

Nogmaals de voordelen op een rij:

  1. Gebruik van het LiDRS-logo voor uw eigen website en trainingen
  2. Gebruik van de trainingsmodules en werkvormen
  3. Onbeperkt toegang tot het online model en alle bijbehorende toepassingen
  4. 6 dagen per week ondersteuning voor al uw trainingsvragen
  5. Gebruik van de LiDRS-trainers
  6. Uitwisselingsmogelijkheden op basis van ‘Quid pro quo’
  7. Deelname aan intervisiesessies en netwerkdagen
  8. Mogelijkheid om door te groeien als ‘advanced en expert’ trainer

Natuurlijk wacht u niet langer. Meld u vandaag nog aan en word een gecertificeerd LiDRS-trainer!