fbpx

Leidinggeven voor midden management

Voor wie?

De module ‘leidinggeven voor midden management’ is speciaal gemaakt voor managers met meer dan 5 jaar leidinggevende ervaring op een ‘midden management’ positie in zowel de profit als non-profit sector.

Wat doen we?

In de module ‘leidinggeven voor midden management’ gaan we in op de essentie van leiderschap, geven we vele handvatten om meer grip te krijgen op leiderschap en gaan we u helpen klaar te stomen voor de volgende stap in uw carrière. We gaan werken aan het versterken van uw positie in de organisatie, de rollen die u kunt aannemen en het vergroten van het draagvlak als manager.

Welke mogelijkheden zijn er?

Naast de 2 daagse training ‘leidinggeven voor midden management’, bestaat er ook de mogelijkheid om een gericht coachingstraject te volgen die u in 8 sessies nog meer inzicht geeft in de sterke en minder sterke kanten van leiderschap. Niet alleen zult u door deze coachingsessies nog sterker in de schoenen staan als leider, maar ook als mens. De coachingsessies ondersteunen u ook bij het opbouwen en verbeteren van de beeldvorming over u als leider. Naast het intensieve coachingstraject is er tevens de mogelijkheid om directe, 24/7, ondersteuning te krijgen bij vragen of issues op het gebied van leiderschap.

En nu?

De module ‘leidinggeven voor midden management’ geven wij op 2 manieren:

1. ‘Inhouse’ voor een groep midden managers bij u in de organisatie of

2. Door middel van ‘open inschrijving’ waarbij u deelneemt aan een van onze reguliere trainingsdagen.

Wit u vrijblijvend meer informatie of nu al inschrijven voor deze training, neem dan contact op door een email te sturen naar info@lidrs.nl of kijk op onze contactpagina.