fbpx

Leidinggeven voor senior management

Voor wie?

De module ‘leidinggeven voor senior management’ is speciaal gemaakt voor managers met meer dan 15 jaar leidinggevende ervaring.

Wat doen we?

In de module ‘leidinggeven voor senior management’ gaan we in op de essentie van leiderschap, maken we gebruik van eigen casussen en uitdagingen en geven we vele handvatten om meer grip te krijgen op leiderschap. Uw kennis en ervaring, gekoppeld aan onze kennis, ervaring en denkwijzen, zorgen we er samen voor dat u met meer vertrouwen, met meer handvatten en een groter referentiekader, aan de juiste ‘knoppen’ gaat draaien voor sterk, authentiek en adaptief leiderschap. Hiermee groeit u niet alleen in de huidige rol die u heeft, maar zet u tevens een belangrijke stap naar de toekomst.

Welke mogelijkheden zijn er?

Naast de 2 daagse training ‘leidinggeven voor senior management’, bestaat er ook de mogelijkheid om een gericht coachingstraject te volgen die in 8 sessies nog meer inzicht geeft in uw sterke en minder sterke kanten van leiderschap. Niet alleen zult u door deze coachingsessies nog sterker in de schoenen staan als leider, maar ook als mens. Naast de intensieve coachingsessies is er tevens de mogelijkheid om directe, 24/7, ondersteuning te krijgen bij vragen of issues op het gebied van leiderschap.

En nu?

De module ‘leidinggeven voor senior management’ geven wij op 2 manieren:

1.       ‘Inhouse’ voor een groep senior managers bij u in de organisatie of;

2.       Door middel van ‘open inschrijving’ waarbij u deelneemt aan een van onze reguliere trainingsdagen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie of nu al inschrijven voor deze training, neem dan contact op door een email te sturen naar info@lidrs.nl.