fbpx

Most influential leadership development company in Europe

We zijn uitgeroepen tot ‘Company of the year 2019/2020‘ door HR Tech Magazine. En hier zijn we erg trots op. De nominatie voor de top 10 ‘most influential leadership development companies in Europe’ was al een hele eer, maar dit is de kroon op ons werk!

 

Onze trainingen met impact, voor zowel leiderschap als op CRM gebied, de bevlogen trainers, de geweldige consultancy opdrachten van de afgelopen jaren en de ontwikkeling van het LiDRS-model® hebben hieraan bijgedragen. Wij zijn trots op deze prestatie en vooral heel dankbaar naar al onze klanten, trainees, coachees en uiteraard het gehele LiDRS-team.

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Leiderschap, human capital, organizational performance improvement, team performance; het zijn allemaal containerbegrippen die wij concreet maken.

Graag vertellen wij meer over onze aanpak, high impact trainingen of verwijzen we u naar onze referenties. Maar om te beginnen delen we graag gratis onze Whitepaper met de 10 tips voor effectieve leiderschapsontwikkeling. Wilt u meer weten over onze trainingen, workshops, consultancy services of coachingsmogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368.