fbpx

LiDRS Leiderschapsscan

De LiDRS Leiderschapsscan

Met de LiDRS-leiderschapsscan heeft u in korte tijd inzicht in het niveau van leiderschap binnen uw organisatie. Hierbij kijken we niet alleen naar het management of de mensen die leidinggevende functies vervullen. Wij gaan namelijk verder dan dat. Met de LiDRS Leiderschapsscan kijken we naar de ontwikkel gebieden van alle leidinggevenden en bieden handvatten aan om direct aan de slag te gaan.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om te kijken naar teamstructuren en invulling aan teamrollen. Door middel van een krachtige persoonlijkheidstest geven we niet alleen inzicht in de juiste samenstelling van uw team, maar kunnen we tevens aangeven of u de juiste persoonlijkheden aan een functie heeft gekoppeld. Uiteraard is dit niet een op zichzelf staand onderdeel en past dit als geheel in onze leiderschapsscan.

De LiDRS Leiderschapsscan wordt ondersteund door het software portaal van het LiDRS-model. Kijk hier voor meer informatie.

LiDRS Scan

De LiDRS-leiderschapsscan

Afhankelijk van uw behoefte, onderzoeken wij de organisatie op individueel leiderschap, teamdynamiek en aansturing (governance). Naast de formele en informele organisatie kijken we ook naar culturele aspecten, formele organisatiestructuren, interacties, KPI’s en leiderschapsstijlen.

De leiderschapsscan voorziet u van een uitgebreide rapportage die u als naslagwerk kunt raadplegen. In onze eindpresentatie geven wij u een overzicht van de belangrijkste bevindingen. En uiteraard stoppen wij niet: tot lang na onze leiderschapsscan staan we tot uw beschikking om te sparren over de uitvoering van de verbeter voorstellen.

Wilt u meer weten over hoe de LiDRS-leiderschapsscan uw organisatie naar het volgende niveau kan brengen? Neem dan contact op via ons formulier, stuur een mail naar info@lidrs.nl of bel met 085-4018368.

Terug naar LiDRS Consultancy