fbpx

Performance Improvement Programma

LiDRS Performance Improvement Programma

Met onze ervaren leiders, managers en consultants maken wij van uw opdracht een succes.

Ons meest bekende programma is het unieke LiDRS ‘Performance Improvement Programma’.  Een op maat programma waarbij wij in én met uw organisatie werken aan structuur en gedrag. Structuur voor heldere processen en managementinformatie maar ook gedrag om samen met uw mensen de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Het programma

Samen met de opdrachtgever gaan we een scope aanbrengen voor het verbeteren van het resultaat. Hiervoor draaien wij aan 2 knoppen; het gedrag van alle medewerkers in de organisatie en de structuren waarin en waarmee er gewerkt wordt.

Performance Improvement

 

Iedere opdracht begint met een helder normenkader. Zowel voor structuur als gedrag. Dit kan zijn een duidelijk kader waar de overleggen aan moeten voldoen, tot volledige procesbeschrijvingen, RACI-modellen en functieprofielen. Voor het normenkader op gedrag gaan we eerst beoordelen waar de organisatie behoefte aan heeft. Volgens kiezen we samen de ‘draaiknoppen’, maken een normenkader en gaan trainen, coachen en vooral mentoren. Dit betekent dat we samen met u de bewuste verandering gaan realiseren.

Door onze nauwe samenwerking met LiDRS Academy zorgen we voor interne korte trainingen, individuele coaching en teamcoaching maar vooral ook mentoring. Eén van de unieke pijlers in het LiDRS Performance Improvement Programma is het gebruik van vele Crew Resource Elementen om tot optimale teamperformance te komen.

LiDRS Consultancy

Eigenaarschap en teamwork

In ieder traject zien wij dat eigenaarschap en teamwork één van de belangrijke sleutels zijn om tot een succesvol en duurzaam programma te komen. Vanzelfsprekend dat onze visie op eigenaarschap en teamwork altijd onderdeel is van het gedragsprogramma.

Meten is weten

Met de unieke software portal van het LiDRS-model stellen wij ons kwetsbaar op. We meten namelijk niet alleen de groei van uw leidinggevend potentieel in de organisatie, maar ook het succes van ons programma. Uniek in de business en vooral een belofte dat wij succesvolle programma’s maken.

 

Performance improvement in High Reliability Organizations

LiDRS Consultancy heeft ook tailormade programma’s voor High Reliability Organisaties. Lees hier meer over op onze Engelse webpagina. LiDRS is niet voor niets een full service adviesbureau met een garantie op resultaat.

Performance Improvement in High Reliability Organizations

 

Meer weten over onze progamma’s

Wilt u meer weten over het LiDRS Performance Improvement Programma? Wellicht geïmplementeerde resultaten bekijken en succesverhalen horen? Neem dan contact op of download de folder. Voor meer informatie omtrent tarieven, achtergrond of recensies kunt u contact opnemen via info@liDRS.nl of kunt u bellen met 085-4018368.

Terug naar LiDRS Consultancy

Performance Improvement