fbpx

Onze trainers

Hieronder vindt u alle trainers binnen LiDRS.

 • Marije Maltha

  Manager Academy - trainer - coach

  Sinds 2022 manager van LiDRS Academy. Initieel opgeleid als ergotherapeut en heb vele jaren als trainer en teammanager mogen werken voor diverse organisaties op het gebied van werkvermogen, arbeid en gezondheid, welzijn, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten over LiDRS, onze trainingen, consultants of het LiDRS Online Portal, de koffie staat altijd klaar.

 • Wouter van Welzenis

  Consultant - Interim Manager - Trainer - Coach

  Consultant, interim manager en trainer/coach met een gezonde en energieke drive om dingen beter te maken. Daarnaast echtgenoot, vader van 2 zoons en iemand die in zijn vrije tijd werkt met zijn handen om ruimte in zijn hoofd te creëren.

 • Ivo Ramakers

  Consultant - Interim Manager - Trainer - Coach

  Enthousiaste teamspeler die weet waar hij voor staat. Voelt zich senang aan bestuurs- en keukentafels en geniet van diversiteit in zowel zijn privé- als werkleven. Heeft een heilig geloof in fair play en geniet wanneer flow, inzet en samenwerking leiden tot uitmuntende resultaten. Naast het werk sport ik veel. Windsurfen, wielrennen en tennis zijn mijn passie.

 • Edwin Speijer

  Consultant - Trainer

  Met zijn werktuigbouwkundige achtergrond heeft Edwin grote affiniteit met techniek. Als Improvement Consultant heeft Edwin veel ervaring op het gebied van Operational Excellence. De systematische aanpak die hij hierbij toepast blijkt keer op keer succesvol. Edwin heeft de overtuiging dat alleen duurzaam resultaat bereikt wordt, als er ook in ruime mate aandacht is voor de mens binnen het (productie)proces. Hierbij hoort vanzelfsprekend ook de wijze waarop mensen binnen organisaties samenwerken. Immers hoe geavanceerd uw product of machinepark ook is: het is en blijft mensenwerk.

 • Erik Diepering

  Trainer - Consultant - Coach

  Erik is een ondernemer met visie. Zoals hij zelf zegt: "Ik coach, ontwikkel en inspireer ambitieuze leiderschapsteams om impactvolle resultaten te behalen." Hij werkt graag in een mensgerichte context. Motivatie, kwaliteit en betrokkenheid zijn belangrijk voor hem. Hij houdt van het ‘avontuurlijke’ door naar landen met verschillende culturen te reizen en is dankbaar voor een stabiel thuisfront. Kernwaarden van Erik zijn : Eerlijkheid en integriteit, accountability, teamwork, continue ontwikkelingen en verbetering Leuk om te weten: Je kan hem wakker maken voor een Indische rijsttafel, of een berg ergens in Frankrijk op de racefiets, en een rondje golf ergens op de wereld!

 • Michiel Zegerman

  Consultant - Coach - Trainer

  Michiel heeft diverse operationele en bestuurlijke ervaring. Inmiddels houdt hij zich al ruim 15 jaar bezig met bedrijfskundige vraagstukken. Hij is actief geweest als organisatieadviseur en als lijnmanager op directieniveau. Door middel van humor, integriteit, transparantie en sensitiviteit weet hij mensen en organisaties aan zich te binden en de neuzen te richten. Als echte 'bouwer' haalt hij energie en plezier uit het scheppen van orde in chaos. Michiel is doelgericht, heeft ruime projectmanagement ervaring en brengt expertise op het gebied van leiderschap en verandermanagement.

 • Marije Laverman

  Consultant - Coach - Trainer

  Marije heeft een achtergrond in de Arbeids- en Organisatiepsychologie en de Sociale psychologie. Ze heeft jarenlang ervaring in coaching, training en advisering over inzetbaarheid van medewerkers binnen organisaties. Zij is ambitieus, analytisch en gemakkelijk benaderbaar. Goed leiderschap is essentieel voor een gezonde organisatie met gezonde medewerkers. Marije helpt hier graag bij.

 • Hans Saueressig

  Trainer - coach

  Hans heeft een schat aan ervaring als leidinggevende binnen de duikindustrie. Leidinggeven in een crisissituatie, een situatie waarin je snel je leiderschapsstijl moet veranderen van manager naar crisismanager. Als trainer / coach werkzaam bij diverse opleidingsinstituten geeft hij op inspirerende wijze inzichten in deze vaardigheden. En mensen begeleiden, motiveren en enthousiasmeren in hun persoonlijke groei naar een beter leider of effectiever werken binnen een bedrijf is waar Hans energie van krijgt. Spreekt jou dit ook aan, neem contact met mij op en we gaan aan de slag!

 • Oscar van Lent

  Trainer - coach

  Oscar is naast een carrière bij de Koninklijke Marine sinds 2017 coach en trainer. Hij beschrijft zichzelf als een een betrokken persoon met focus op de groei van de ander en hij wordt blij van mensen die obstakels zien als uitdagingen. De kernwaarden van Oscar zijn "Zorg voor elkaar, teamgeest en integer gedrag! De som der delen die de componenten afzonderlijk ver overstijgt!"

 • Susanne Laverman

  Partner - Interim en HR Manager

  Susanne is Arbeids- & Organisatiepsycholoog en werkt als interim HR-manager bij verschillende organisaties. Zij is ervaren in het opzetten en inrichten van HR-afdelingen bij MKB bedrijven en is een goede sparringpartner voor het management en directie. Susanne hecht veel waarde aan de mens in de organisatie, zij streeft naar tevreden personeel om zo de betrokkenheid en bevlogenheid voor de organisatie te maximaliseren.

 • Chiel van der Laan

  Consultant

  Chiel heeft een stevige achtergrond als consultant in de financiele sector. Na een carriere bij de big 4, heeft hij zich gericht op het verbeteren van de financiële kolom bij midden en klein bedrijven. Inmiddels is Chiel betrokken bij LiDRS als consultant en trainer en helpt hij graag bij het het verbeteren van de financiële performance van organisaties. Heeft u vragen over hoe Chiel uw organisatie kan versterken, neem dan contact op via de website.

 • Felix Uhl

  Consultant

  Met een achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie, strategisch consultancy en financiële dienstverlening is Felix een goede sparringspartner voor uw managementteam. Naast zijn consultancy en trainingswerkzaamheden is Felix ook aan het promoveren aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van armoedebestrijding door het toepassen van gedragsbeinvloeding. Felix is de enthousiaste en inhoudelijk sterke partner op het gebied van gedrag en performanceverbetering.

 • Werner Kool

  Consultant - Interim Manager - Trainer

  Als wat voor leidinggevende wil jij herinnerd worden? Na een training van Werner voel je je gesterkt om lastige situaties niet langer uit de weg te gaan, maar aan te pakken. Werner zal met natuurlijk leiderschap en enthousiasme jou inspireren een betere leider te worden. Als interim-manager komt hij bij verschillende bedrijven om leiding te geven aan verandering. Hij zal je laten inzien dat jouw gedrag en de juiste keuze in leiderschapsstijl, bepalend zijn voor het slagen van veranderingen binnen organisaties. Tevens zal hij met praktijkvoorbeelden en praktische tips je op weg helpen om als leider echt goed uit de verf te komen.

 • Jeroen van Zaalen

  Trainer

  Jeroen staat klaar om, na een zeer afwisselende marineloopbaan, als trainer zijn kennis en ervaring op het gebied van leiderschap te delen met anderen. Dat doet hij door je een spiegel voor te houden en je te laten nadenken over welke sturing past bij jouw team en hoe je knopen doorhakt. Als voormalig commandant van een onderzeeboot en fregat, maar ook toen hij werkzaam was bij het Koninklijk huis en in het Caribisch gebied, weet hij goed wat het is om in lastige omstandigheden eindverantwoordelijkheid te dragen. Gebruikmakend van aansprekende voorbeelden uit zijn eigen loopbaan geeft hij helder aan wat voor hem wel en niet heeft gewerkt met als uiteindelijk resultaat het aanreiken van bruikbare handvatten om het beste te halen uit je team en jezelf.

 • Michiel Hijmans

  Partner - Interim Manager - Trainer

  Michiel staat garant voor inspirerende en boeiende verhalen, waarbij hij onder andere put uit 36 jaar werken bij de Koninklijke Marine. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in teambuilding en leidinggeven; resultaat gericht, maar altijd met aandacht voor de mens. Hij heeft ruime internationale ervaring, als militair en diplomaat, onder andere in de Verenigde Staten en in Brussel. Op zee werkte hij als commandant van de NAVO-vloot met vele nationaliteiten en gaf hij leiding aan de piraterij bestrijding bij Somalië. Naast leiderschapstrainingen geeft hij lezingen op velerlei terreinen, ook in het Engels. Neem gerust contact op.

 • Chris Bruijn

  Partner - Trainer

  Jarenlang heeft waterpolo op nummer 1 gestaan in het leven van Chris Bruijn. Ambitieus, fanatiek en recht op het doel af zijn eigenschappen die hij bij het waterpolo goed heeft benut. Met deze ervaring kwamen ook zijn leiderschapskwaliteiten naar boven. Chris is in staat om deze kwaliteiten te delen met de mensen om hem heen, wat hem een echte teamspeler maakt. Zelfs binnen de nationale ploeg heeft Chris zijn stempel kunnen drukken en anderen sterker gemaakt. Chris is ook eigenaar van Kerngezond, een praktijk voor fysiotherapie op 3 verschillende locaties. Hier ligt zijn focus nog altijd op het sterker maken, ontwikkelen en ondersteunen van anderen. Door Chris zijn ambitie, fanatisme en visie zorgt hij ervoor dat zijn managementteam als een huis staat. Naast Kerngezond kunnen ook andere leiders en organisaties profiteren van Chris zijn sterkten. Wilt u een training volgen en uw leiderschapskwaliteiten optimaal gaan benutten als een echte teamspeler? Neem dan contact op.

 • Walter Kers

  Trainer en coach

  Walter has worked in the Royal Navy for 36 years and is now a trainer, coach and partner at LiDRS. Want to learn more about what it means to be a natural leader? Follow the inspiring workouts by Walter! He is decorated as knight in order of orange nassau for his skill and natural leadership. He knows how to create the connection between the shop floor and management as no other - and soon you will do too.

 • Will Meurer

  Coach

  Ask Will about good leadership and the ability to change and the true coach in himself will reveal itself. He lets you see your own potential and formulate clear goals together, to help you on your way to better leadership. Barriers are removed to enable the pursuit of personal effectiveness and professional competence. Will not hesitate also to keep a confrontational mirror thanks to its (international) experience in various leadership roles in the Royal Navy. The goal? To become a better leader of course.

 • Will Meurer

  Partner - Consultant - Coach - Trainer

  Vraag Will naar goed leiderschap en veranderingsmogelijkheden en de ware coach komt in hem naar boven. Hij laat u kijken naar uw eigen potentieel en formuleert samen met u heldere doelen op uw weg naar beter leiderschap. Belemmeringen worden uit de weg geruimd om het streven naar persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid te halen. Dankzij zijn (internationale) ervaring in verschillende leidinggevende functies bij de Koninklijke Marine aarzelt Will niet om ook u een confronterende spiegel voor te houden. Het doel? Een betere leider worden, uiteraard.

 • Mireille van den Akker

  Trainer

  Many organizations are faced with change and reorganization processes. Mireille will teach you how to give better guidance in such processes. Her business background and operational experience as an officer and auditor in Afghanistan, enables her to help you connect the dots. Enthusiasm and inspiration are key.

 • Mireille van den Akker

  Coach - Trainer

  Blijven ontwikkelen met een positieve en energieke insteek, dat kan met Mireille. Zij gaat pragmatisch en systematisch te werk om gestelde doelen te bereiken. Zowel als trainer en als coach zoekt ze de samenwerking en verbinding op en groei je samen door. Vanuit haar bedrijfskundige achtergrond en operationele ervaring bij o.a. defensie weet ze leiding te geven aan projecten en gaat ze op een inspirerende wijze op zoek naar het juiste antwoord op het gestelde vraagstuk. Inspireren en positiviteit spelen hierin een hoofdrol.

 • Marc Heijdendael

  Trainer

  Marc is a trainer, coach and partner at LiDRS, but he also works as a project coordinator. In this capacity he achieves goals, together with project managers, for the creation of temporary facilities in the (chemical) industry. A responsible and involving task, because he must always take into account the needs and time constraints of third parties. This is no problem for a cheerful personality as Marc! With his analytical and organizational abilities he brings the project to a successful end. He will teach you these skills in his training.

 • Marc Heijdendael

  Coach - Trainer

  Marc is als trainer, coach en partner verbonden aan LiDRS, maar ook werkzaam als projectcoördinator. In deze functie realiseert hij samen met de projectleiders die gericht zijn op tijdelijke voorzieningen in de (chemische) industrie. Een verantwoordelijke taak waar veel bij komt kijken, want er moet altijd rekening gehouden worden met de wensen en tijdsdruk van derden. Geen probleem voor een opgewekte persoonlijkheid als Marc! Met zijn analytische en organisatorische vermogen brengt hij het project tot een goed einde. Deze vaardigheden leert hij u graag in zijn trainingen.

 • Bastiaan Ruizeveld de Winter

  Managing Partner

  Bij goed leiderschap draait het om snel kunnen schakelen in veranderende situaties. Bastiaan kan u hier alles over vertellen - als voormalig commandant van een onderzeeboot weet hij als geen ander hoe het is om onder stressvolle situaties de eindverantwoordelijkheid te dragen. En vergist u niet: de leiderschapskwaliteiten van een commandant lijken wel heel erg op die van de HR-manager... Waar die overeenkomsten in zitten? Bastiaan vertelt het u! Hij brengt graag op enthousiaste en inspirerende wijze zijn geleerde lessen over.

 • Bastiaan Ruizeveld de Winter

  Founder & Owner

  Good leadership is all about adapting quickly to changing situations. Bastiaan can explain all about it - as a former submarine commander he knows what it is like to carry a big responsibility in stressful situations. And trust us: the leadership qualities of a commander look very much like those of the HR manager... How? Bastian will explain it to you! In his enthusiastic and inspiring way he will share his lessons learned.

 • Jochen Hekker

  Founder & Owner

  With an operational background and extensive international experience Jochen is the enthusiastic consultant, trainer and coach who can talk passionately about the essence of leadership. He will take you along to his time as a diving officer of the Royal Navy and on missions in Afghanistan and provides plenty of inspiring examples of his duties as an operations manager, business engineer and strategic advisor. Good leadership can not only be learned in real life, but also from the inspiring trainings by Jochen.

 • Jochen Hekker

  Managing Director

  Met een operationele en bestuurlijke achtergrond en een grote internationale ervaring (militair en civiel) is Jochen de enthousiaste interim manager, consultant en coach die resultaat behaalt. In zijn verhalen neemt hij u mee naar zijn tijd als duikofficier van de Koninklijke Marine en naar missies in Afghanistan en geeft u tal van inspirerende voorbeelden van zijn werkzaamheden als interim manager, duiker en leider. Goed leiderschap leert u niet alleen in de praktijk, maar ook uit het bevlogen leiderschap door Jochen.