fbpx

Basis leiderschapstraining

09 12

Basis Leiderschapstraining

In de Basis Leiderschapstraining wordt er in 4 dagdelen aandacht besteed aan de theorie achter goed leiderschap, maar er wordt vooral veel gewerkt aan het verbeteren van leiderschap.
Aansprekende voorbeelden van zowel de deelnemers als de trainers zorgen voor een leuke, interactieve leeromgeving. Als deelnemer krijgt u uitgebreid toegang tot alle functionaliteiten van het LiDRS-model, het boek ‘Leiders!’ en ontvangt u een certificaat van deelname.

Doelstellingen

Na afloop van de Basis Leiderschapstraining weet u door training en ervaring waarom iemand als leider wordt geaccepteerd en heeft u vele handvatten op zak om effectief leiding te geven.
De doelstellingen van de BLT zijn:

  • Inzicht in de theorie en praktijk van het LiDRS-model
  • Vaardigheden in het gebruik van de coachingstools voor een leider
  • Inzicht in uw eigen eigenschappen als leider
  • Sturingsmogelijkheden om te inspireren, motiveren en overtuigen
  • Een netwerk van ervaren leiders en trainers
  • Een grote stap in uw eigen ontwikkeling als leiderschapstrainer.

Aanvullende informatie

De Basis Leiderschapstraining zijn 2 geheel verzorgde dagen, inclusief uitgebreide lunch en borrel. Iedere dag duurt van 09.00-17.30u. De kosten voor deze training zijn € 1.199,- (ex BTW).

Inschrijven

Basis leiderschapstraining

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.