fbpx

LiDRS Practitioner Program

24 04
10 beoordelingen

LiDRS® Practitioner Program

In zes dagen volg je een intensief programma onder begeleiding van inspirerende trainers en ervaren leiders. De trainers gebruiken hun ervaring en beroemde leiderschapstheorieen, om inzicht en praktische vaardigheden te geven op het gebied van leiderschap. Met het LiDRS® Practitioner Program (LPP) gaat jouw ontwikkeling zelfs door, nog ver na afloop van het programma.

Voor wie

Het LiDRS Practitioner Program is voor managers en leidinggevenden met enkele jaren ervaring en de ambitie hebben om zichzelf te verbeteren en open staan voor feedback.

Het programma

De LPP start met het gebruik van het LiDRS Online Portal. Elke deelnemer krijgt toegang tot een uniek dashboard om feedback te krijgen op zijn of haar leiderschap. Met het gebruik van deze portal zie je tevens jouw groei als manager en leider. Zelfs na de training kan je hier nog gebruik van maken. Ook sturen we je regelmatig interessante content via de portal waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

LiDRS Practitioner Program (2022-1) – Sebastian

De LPP van LiDRS inspireert je een betere leider te worden – Beoordeling training: 8

Na jouw eerste inlog op de portal, maar nog voor de training, vindt er een intake plaats. Tijdens deze intake praat je met jouw trainers over je persoonlijke leerdoelstellingen en zorgen we voor een vliegende start van het programma.

Tijdens de eerste trainingsdag ga je aan de slag met persoonlijk leiderschap. Wat zijn je overtuigingen, belemmeringen, valkuilen maar ook unieke kwaliteiten. Dit zal als rode draad door het programma blijven terugkomen.

2021-1

Vanaf dag 2 ga je samen met je medecursisten werken aan het vergroten van jouw leiderschapskennis en -vaardigheden. We laten je voelen, ervaren en brengen je uit balans. We geven je een blauw plekje maar altijd om er nog sterker uit te komen.

Gedurende de training werken we aan communicatievaardigheden, onderhandelen, groepsdynamieken, besluitvaardigheid, en nog vele andere competenties die nodig zijn voor een leidinggevende rol anno nu.

LiDRS Practitioner Program (oktober 2018) – Peter Oude Avenhuis
De LPP van LiDRS is een goede cursus, van grote waarde of je nu een beginnende of een ervaren leidinggevende bent. De cursus is goed opgebouwd je werkt in een kleine groep en hebt altijd twee ervaren trainers van LiDRS. Gedurende 6 intensieve dagen krijg je een goed beeld van je zelf en hoe je een betere leider wordt. Dit gebeurt aan de hand van praktijk ervaringen als ook verschillende theorieën en methoden. De trainers geven je altijd een goed gefundeerde feedback waar je echt direct mee aan de slag kunt in je eigen werkomgeving. Ik ben ervan overtuigd dat LiDRS inspirerend werkt voor iedere leidinggevende. – Beoordeling training: 9

Doelstellingen

In het LiDRS® Practitioner Program wordt er naast een breed theoretisch kader vooral veel gewerkt aan het verbeteren van jouw eigen leiderschap. Aansprekende voorbeelden van zowel de deelnemers als de trainers zorgen voor een leuke, interactieve leeromgeving.

De doelstellingen van de LPP zijn:

 • Inzicht in de theorie en praktische toepassing van diverse leiderschapstheorieen
 • Vaardigheden in het gebruik van de coachingstools voor een leider
 • Inzicht in jouw unieke eigenschappen als leider en mens
 • Sturingsmogelijkheden om te inspireren, motiveren en overtuigen
 • Kennis over het vergroten van eigenaarschap van jouw mensen
 • Een netwerk van ervaren leiders en trainers
 • Continue persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling

LiDRS Practitioner Program (oktober 2016) – Chris Bruijn
Mooie en intensieve trainingsdagen op top locatie onder leiding van top trainers. Het geleerde is direct in de praktijk toe te passen en het LiDRS Model geeft veel handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen. Ik raad het iedereen aan die een beter leider wil worden. – Beoordeling training: 10

Wat maakt deze training uniek?

Na afloop van de LPP word je automatisch meegenomen in alle ontwikkelingen op het gebied van leiderschap. Als LiDRS® practitioner word je uitgenodigd voor onze intervisie sessies, maak je kennis met andere trainers en consultants en zijn er regelmatig gastsprekers te vinden die jou en ons laten nadenken over thema’s zoals leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Kortom, met de LPP kies je voor echte en blijvende ontwikkeling!

Maar ook garanderen we persoonlijke aandacht! Geen standaard programma maar geinspireerde trainers die echt op zoek gaan naar alle middelen en mogelijkheden om jou te verbeteren. Aandacht, tijd en uitgedaagd worden in een unieke omgeving.

LiDRS Practitioner Program (2022-1) – Anoniem

Dagelijks denk ik terug aan de praktische oefeningen die we gedaan hebben, ze helpen me enorm om richting te geven aan mijn team! Beoordeling training: 9

Aanvullende informatie

Het LiDRS® Practitioner Program bestaat uit 6 geheel verzorgde dagen, inclusief uitgebreide lunch en borrel.

 • Iedere dag duurt van 09.00-17.30u
 • Er zit tenminste een week tussen de trainingsdagen om het geleerde in de praktijk te brengen
 • All inclusive
 • Aansluitend de LPP bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de 3-daagse LiDRS® Master Program

De kosten voor de LPP zijn € 3.999,- (ex BTW)

Wist je dat deze training al jaren met een 9,3 gemiddeld wordt beoordeeld …?!

 

Inspirerende trainers en ervaren leiders

Tijdens het LiDRS® Practitioner Program komen verschillende sprekers aan het woord, ieder met hun eigen verhalen en ervaringen. Lees hier meer over een aantal van onze vaste sprekers.

Inschrijven

LiDRS Practitioner Program

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.