fbpx

LiDRS Practitioner Program

24 04
7 beoordelingen

LiDRS® Practitioner Program

De beste stap voor persoonlijke ontwikkeling en blijvende leiderschapsontwikkeling
In zes dagen volgt u een intensief programma onder begeleiding van inspirerende trainers en ervaren leiders. De trainers gebruiken hun ervaring en het LiDRS-model om inzicht te geven in leiderschap. Met het LiDRS® Practitioner Program (LPP) gaat uw ontwikkeling zelfs verder na afloop van het programma.

Het unieke aan het LiDRS® Practitioner Program is dat u niet alleen gaat werken aan uw persoonlijke leiderschapsontwikkeling, maar ook anderen kunt ondersteunen bij het ontwikkelen in leiderschap. Na afloop van de LPP weet u door de vele praktische trainingsmodules waarom iemand als leider wordt geaccepteerd. Daarnaast heeft u vele handvatten op zak om effectief leiding te geven en anderen dit inzicht over te dragen.

LiDRS Practitioner Program (oktober 2018) – Peter Oude Avenhuis
De volledige leiderschapstraining van Lidrs is een goede cursus, van grote waarde of je nu een beginnende of een ervaren leidinggevende bent. De cursus is goed opgebouwd je werkt in een kleine groep en hebt altijd twee ervaren trainers van Lidrs. Gedurende 6 intensieve dagen krijg je een goed beeld van je zelf en hoe je een betere leider wordt. Dit gebeurt aan de hand van praktijk ervaringen als ook verschillende theorieën en methoden. De trainers geven je altijd een goed gefundeerde feedback waar je echt direct mee aan de slag kunt in je eigen werkomgeving. Ik ben ervan overtuigd dat Lidrs inspirerend werkt voor iedere leidinggevende. – Beoordeling training: 9

Doelstellingen

In het LiDRS® Practitioner Program wordt er naast een breed theoretisch kader vooral veel gewerkt aan het verbeteren van uw eigen leiderschap. Aansprekende voorbeelden van zowel de deelnemers als de trainers zorgen voor een leuke, interactieve leeromgeving.
Door verschillende praktijkgerichte oefeningen ervaart u al tijdens de training wat het effect van goed en slecht leiderschap is. U krijgt uitgebreid toegang tot alle functionaliteiten van het LiDRS-model®, het boek ‘Leiders!’en een certificaat van deelname.
De doelstellingen van onze Volledige Leiderschapstraining zijn:

  • Inzicht in de theorie en praktijk van het LiDRS-model®
  • Vaardigheden in het gebruik van de coachingstools voor een leider
  • Inzicht in uw eigen eigenschappen als leider
  • Sturingsmogelijkheden om te inspireren, motiveren en overtuigen
  • Een netwerk van ervaren leiders en trainers
  • Continue persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling

LiDRS Practitioner Program (oktober 2016) – Chris Bruijn
Mooie en intensieve trainingsdagen op top locatie onder leiding van top trainers. Het geleerde is direct in de praktijk toe te passen en het LiDRS Model geeft veel handvatten om je zelf te blijven ontwikkelen. Ik raad het iedereen aan die een beter leider wil worden. – Beoordeling training: 10

Continu leren en verbeteren

Na afloop van het LiDRS® Practitioner Program wordt u automatisch meegenomen in alle ontwikkelingen op het gebied van leiderschap. Als LiDRS® practitioner wordt u uitgenodigd voor onze intervisiesessies, maakt u kennis met andere trainers en consultants en zijn er regelmatig gastsprekers te vinden die u en ons laten nadenken over de thema’s leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Kortom, met het LiDRS® Practitioner Program kiest u voor echte ontwikkeling!

Aanvullende informatie

Het LiDRS® Practitioner Program bestaat uit 6 geheel verzorgde dagen, inclusief uitgebreide lunch en borrel.

  • Iedere dag duurt van 09.00-17.30u
  • Aansluitend de LPP bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de 3-daagse LiDRS® Master Program

De kosten voor deze training zijn € 3.999,- (ex BTW)

Wist u dat deze training al jaren met een 10 wordt beoordeeld door bijna alle deelnemers…?! De LPP heette voorheen de ‘Volledige Leiderschapstraining’.

Inspirerende trainers en ervaren leiders

Tijdens het LiDRS® Practitioner Program komen verschillende sprekers aan het woord, ieder met hun eigen verhalen en ervaringen. Lees hier meer over een aantal van onze vaste sprekers.

Inschrijven

LiDRS Practitioner Program

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.