fbpx

Kies je voor Jinek, Tan of voor jezelf?

 

Het LiDRS-partnerprogramma zorgt voor continue ontwikkeling en ondersteunt jou als leider, manager, trainer of coach.

 

Het is acht uur ‘s avonds en je ploft moe op de bank. Je hebt gegeten, de vaat zit in de vaatwasser en je zet de televisie aan. Net als iedere avond. Om elf uur druk je op de rode knop van de afstandbediening en ga je na de laatste praatshow naar bed. Weer een dag voorbij. ‘Had ik deze uren niet beter kunnen benutten’? Herkenbaar?

Uiteraard zijn deze avonden beter in te vullen!

LiDRS is in 2014 begonnen met het delen van een nieuw gedachtengoed over leiderschap. Met een stevige theoretische en praktische ervaring hebben we met een aantal enthousiaste leiders en trainers de sprong gewaagd. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en staat er een mooie organisatie. Wij scoren gemiddeld een 9,3 op alle online recensies en begin 2017 zijn we uitgeroepen tot ‘best beoordeelde opleider’ van 2016. Daar zijn wij als team ontzettend trots op!

Jij kunt ook onderdeel uitmaken van ons team. In plaats van de TV bieden we je intervisie avonden met cursisten die bij ons de leiderschapstraining hebben gevolgd. Geven we je managementboeken en werken we samen aan recensies en artikelen. Uiteraard kun je ook als trainer of coach aan de slag en bieden we je andere mogelijkheden om ons team te versterken. Het mooie is dat je dit naast je huidige baan kunt doen. Kortom, persoonlijke ontwikkeling en ook nog een aardige bijverdienste.

Hoe kan ik aanhaken?

De eerste stap is deelnemen aan onze unieke ‘Volledige Leiderschapstraining’. In deze 6-daagse opleiding leer je alle ins-and-outs van leiderschap en is er uiteraard een plek voor het LiDRS-model®. Theorie en praktijk komen samen om jou handvatten en bouwstenen te geven die je nodig hebt om  beter leiding te geven, maar ook de mensen om je heen beter te maken. Na deze 6 intensieve en inspirerende dagen, kun je doorstromen naar de volgende stap; de Train The Trainer. In deze 2-daagse training, leer je hoe je kunt trainen, gebruik te maken van onze trainingsvormen, onze databank, het LiDRS-model® en maak je kennis met alle do’s and dont’s van het vak. Het unieke van de ‘Train The Trainer’ is dat je 2 aaneengesloten dagen aan het trainen bent. Inclusief een intensief en leuk avondprogramma. Na het afronden van de Train The Trainer ontvang je het diploma ‘gecertificeerd trainer’ en ben je onderdeel van het team en kun je aan de slag! 

artikel-jochen_trainer-worden

 

Onderdeel van het team, en dan?

Na het afronden van de Train The Trainer, bieden we je de kans om mee te groeien met het LiDRS-team in onze pool van trainers, coaches en partners. Wanneer jij wilt, kun je je inzetten voor LiDRS of je kennis gebruiken binnen je eigen organisatie. Het daadwerkelijk trainen geeft je niet alleen ervaring, maar vergroot ook je referentiekader als leidinggevende. Uiteraard staat hier een mooie vergoeding tegenover. Je kunt je voorstellen dat wij er belang bij hebben om jou zo goed als mogelijk op te leiden. Uiteindelijk kan het zomaar zijn dat jij ons visitekaartje wordt. Uiteraard ontvang je ook alle extra’s die erbij horen. Aantrekkelijke tarieven voor de aanschaf van managementboeken, deelname aan intervisie sessies, meeschrijven aan artikelen, gratis toegang tot alle functionaliteiten van het LiDRS-model®, toegang tot alle trainingsmaterialen, werkvormen, films en nog veel meer.

Onze trainers, allemaal met uitgebreide leidinggevende ervaring, staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. En ook jij kan nu onderdeel worden van dit geweldige team!

Ja, ik wil!

Ben je overtuigd en wordt het tijd om van de bank te komen en je ambitie waar te maken?! Schrijf je dan nu in voor de ‘Volledige Leiderschapstraining’. De 6-daagse training start op maandag 9 oktober, dinsdag 10 en woensdag 11 oktober. De overige 3 dagen worden in overleg met de deelnemers gepland. In deze unieke training, combineren we de ‘Volledige Leiderschapstraining’ direct met de ‘Train The Trainer’. In no time ben jij onderdeel van ons team. Inschrijven kan via onze website www.lidrs.nl of door een mail te sturen naar info@lidrs.nl.

 

Eerst kennismaken?

Ben je overtuigd, maar wil je eerst eens kennismaken met LiDRS, onze trainers, het LiDRS-model® en onze filosofie? Schrijf je dan in voor een Masterclass Leiderschap op zaterdag 16 september in Haarlem. Laat je een hele dag inspireren en overtuigen voor slechts 169,- euro. Inschrijven kan via onze website www.lidrs.nl .

 

Waarom LiDRS

De kracht van LiDRS zit in goede, inspirerende en vooral direct toepasbare trainingen. Ons ‘Unique Selling Point’ zit in het LiDRS-model®. Eenvoudige handvatten, te trainen vaardigheden en in elke sector en in iedere situatie toepasbaar. Daarnaast zijn we ook uniek in het opleiden van goede managers en leiders die zelf de rol van trainer of consultant kunnen overnemen. We maken onszelf graag overbodig. En voor jou hebben we zeker een mooie plek in ons team!