fbpx

Workshop Inspirerend Presenteren

Presenteren is een vaardigheid die iedereen kan aanleren. Voor managers en leidinggevenden is het van belang dat je deze vaardigheid beheerst. Toch is ‘spreken in het openbaar’ niet de favoriete bezigheid van velen. Het levert vaak slapeloze nachten, zweethanden, hartkloppingen en andere ongemakken op. En als het even kan, proberen we er vooral onderuit te komen. Maar een goede presentatie kan je veel opleveren.

In de workshop ‘Inspirerend presenteren’ gaan we in op de achtergrond van de angsten van het presenteren, leer je diverse vaardigheden om je verhaal goed over te brengen en ga je zelf aan de slag om te inspireren.

Jochen Hekker - Public speaking

De workshop is een continue wisselwerking tussen ‘ervaren, voelen en leren’. Met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers gaan we met korte verhalen ervoor zorgen dat we steeds beter gaan presenteren. Op basis van action based learning, gaan we de verhalen aanscherpen en de presentaties beter maken. In deze workshop behandelen we de opbouw van een verhaal, maar kijken we vooral naar het ‘hoe’ van je presentatie. Hoe vertel ik mijn verhaal, hoe bereik ik mijn publiek en hoe zorg ik dat mijn boodschap blijft hangen.

Voor wie?

Managers, leidinggevenden en iedereen die zichzelf wil verbeteren in presenteren en wil leren hoe je echt een inspirerend verhaal vertelt.

Wat maakt deze workshop uniek?

Ervaren trainers, hoog tempo en vele actuele onderwerpen met persoonlijke aandacht om vol vertrouwen een inspirerende presentatie te geven.

Na deze workshop….

Ben je in staat om met meer zelfvertrouwen en vele handvatten een inspirerende presentatie te geven.

Duur: 8 uur

Minimaal aantal deelnemers: 6

Maximaal aantal deelnemers: 10

Onderwerpen: 

–      Inspireren

–      Opbouw van je verhaal

–      De kernelementen van een presentatie

–      Houding

–      Sprekersangst

–      Evolutionaire psychologie

–      Action Based Learning

Extra: 

Ook in-house training mogelijk

Heb je nog vragen over deze workshop, neem dan vrijblijvend contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368. Wil je meer weten over ons uitgebreide aanbod van andere workshops? Kijk dan ook eens op onze academy pagina. Hier vind je nog veel meer inspirerende workshops die jou en je team helpen bij het vergroten van je persoonlijke of teameffectiviteit.

  • Jochen Hekker

    Managing Director

    Met een operationele en bestuurlijke achtergrond en een grote internationale ervaring (militair en civiel) is Jochen de enthousiaste interim manager, consultant en coach die resultaat behaalt. In zijn verhalen neemt hij u mee naar zijn tijd als duikofficier van de Koninklijke Marine en naar missies in Afghanistan en geeft u tal van inspirerende voorbeelden van zijn werkzaamheden als interim manager, duiker en leider. Goed leiderschap leert u niet alleen in de praktijk, maar ook uit het bevlogen leiderschap door Jochen.