fbpx

Coaching en Mentoring

Zorg dat u optimaal functioneert én het beste uit uzelf en anderen haalt. Draag als leidinggevende bij aan team- en organisatiedoelen. Communiceer duidelijk en geef grenzen aan. Leer om te gaan met stress. Kom erachter hoe u beslissingen neemt en waar u deze keuzes op baseert. Krijg inzichten in uw sterke punten én in uw valkuilen.

Kortom, breng in kaart waar het bij uw persoonlijke leiderschap om draait. Leer een betere leider te zijn!

Coaching – nieuwe inzichten, betere resultaten

Door te kiezen voor de leiderschapscoaching van LiDRS streeft u naar een betere ontplooiing van u als individu of van uw team. Wij leren u geen trucjes of handigheden, maar helpen u juist met het duurzaam ontwikkelen van de aanwezige kernwaarden.

Met onze coaching wordt u zich bewust van deze waarden en leert u uw eigen valkuilen herkennen. Onze ervaring is namelijk, dat het herkennen en vooral het erkennen van het eigen (soms minder adequate) gedrag veel inzicht geeft. Voor het effectief functioneren als een goede leider is dit inzicht van onmisbaar belang.

Bij onze coaching staat de wijze waarop u tot nieuwe inzichten komt over uw werkwijzen, en dat inzicht vervolgens vertaalt naar nieuwe en betere manieren van werken centraal.

 Oftewel: van denken naar doen en van voelen naar willen!

Coaching – de weg naar professionele groei

De coaching van LiDRS draagt bij aan keuzevrijheid, ontwikkeling en gedragsverandering. Met onze coaching verkrijgt u zelfinzicht, kunt u zich ontwikkelen en leert u uw gedrag te sturen. U werkt aan persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Samen met LiDRS gaat u uit van uw eigen kracht en op weg naar persoonlijke doelstellingen.

Ontdek uw onbewuste drijfveren, uw persoonlijke voorkeursstrategieën en wordt u bewust van wat dit u aan energie oplevert of juist kost. Dit zelfinzicht leidt tot positieve veranderingen. Inzicht waarmee u invloed krijgt op de manier waarop u met uzelf, de omgeving en tegenslagen omgaat.

Coaching – van belang voor leiders

Goede leiders hebben behoefte aan feedback. Objectieve feedback helpt u verder. Leiderschap begint immers met leidinggeven aan uzelf, voordat u leiding kunt geven aan anderen.

Wilt u zich verder bekwamen in het leidinggeven, dan kunt u starten met het ‘leiding geven aan verandering’. Hierbij staat de ontwikkeling van u als leidinggevende centraal – wij coachen u op uw weg van persoonlijk leiderschap naar ‘leading change’. De coaches van LiDRS houden u een spiegel voor, dagen u uit, laten u nadenken, motiveren u om op zoek te gaan naar alternatieven en geven u het laatste duwtje in de goede richting.

Coaching – het persoonlijke traject van LiDRS

LiDRS biedt verschillende aantrekkelijke coachingspakketten aan. Bovendien geloven wij, dat er een klik moet zijn tussen een coach en een coachee. Voor ieder coachingstraject adviseren wij altijd om een kennismakingsessie aan te gaan om te zien of het klikt. Met verschillende ervaren coaches en leiders, zijn wij ervan overtuigd dat we voor iedereen een op maat gesneden pakket kunnen aanbieden.

Bent u geïnteresseerd in de uitgebreide coachingsmogelijkheden of een kennismakingsgesprek met de coaches van LiDRS? Vraag dan nu hier meer informatie aan.

Meer over LiDRS leiderschapscoaching, theorieën en achtergronden vind je hier.

 

Business and Leadership Mentoring

Wil je liever meer flexibel kunnen sparren, zonder dat je daarvoor een intensief traject start. Kies dan voor het flexibele mentoring pakket van LiDRS. Jij bepaalt wanneer en hoe je met jouw persoonlijke mentoring spreekt. Op basis van een eenvoudige strippenkaart ga jij aan de slag met jouw ontwikkeling. Lees hier meer over LiDRS Mentoring.