fbpx

LiDRS Interim Management

Interim management en project management

De markt wordt overspoeld met interim managers en project managers. Hoe kunt u hier het kaf van het koren scheiden? Geen zorgen; wij garanderen succes en leveren graag meerdere referenties aan.

Geloofwaardige consultants

Wij geloven dat een consultant, trainer of coach ook zelf met 2 benen in de business moet staan. Niets is ongeloofwaardiger dan iemand die spreekt uit ervaring van decennia geleden. Regelmatig zorgen wij ervoor dat onze consultants, trainers en coaches in de business staan als interim manager, programma manager of project manager.

Samen met u kijken we naar de behoefte en de te realiseren doelen. Vervolgens matchen we hier onze beste managers bij en maken we concrete afspraken en doelstellingen. Wat we beloven, maken we ook waar. Of uw opdracht nu voor 1 maand of 1 jaar is, onze aanpak is altijd hetzelfde.

LiDRS Interim Management

Aanpak interim management

Ieder project, iedere opdracht en iedere klant is uniek. Wij luisteren daarom als eerste naar uw behoefte en wensen. Gegarandeerd dat we lastige vragen stellen. Maar wel vragen die u helpen om structuur te bieden aan de opdracht. Over het algemeen hanteren we een aantal standaard stappen in onze aanpak.

  1. Gezamenlijke inventarisatie en formulering van de opdracht. Niet alleen uw interim manager, maar een breed georiënteerd LiDRS-team is hierbij betrokken om aan de voorkant van het proces duidelijkheid te verschaffen.
  2. Start opdracht interim manager. Uw interim manager gaat gedreven, integer en resultaatgericht aan de slag.
  3. Tussentijdse evaluatie. Hierbij gaan we gezamenlijk rond de tafel om te zien of we nog op schema liggen en of er aan de behoefte wordt voldaan.
  4. Afronding opdracht. Het succes van de opdracht wordt gemeten aan de hand van vooraf gedefinieerde doelstellingen.
  5. Evaluatie. Iedere evaluatie bestaat uit een presentatie en eventueel een schriftelijke rapportage.

Uw business, onze zorg

Onze interim manager staat er nooit alleen voor in uw ondersteuning. Met een sterk team op de achtergrond, haalt u niet alleen een stevige interim manager in huis, maar tegelijk een netwerk van kennis en ervaring uit de volledige LiDRS achterban. Uw interim manager gebruikt niet alleen de kennis aanwezig in uw organisatie, maar ook ons om ervoor te zorgen dat er resultaten geboekt worden. Uw business, onze zorg!

Met onze ervaren managers uit diverse branches heeft LiDRS gegarandeerd een interim of project manager die bij u past. Voor meer informatie omtrent tarieven, achtergrond of recensies kunt u contact opnemen via info@liDRS.nl of kunt u bellen met 085-4018368.

Terug naar LiDRS Consultancy

LiDRS Consultancy