fbpx

LiDRS Online is live!

 

Op donderdag 1 april (geen grap) is LiDRS Online live gegaan. De nieuwste ’telg’ in de LiDRS Familie. Na LiDRS Academy en LiDRS Consultancy, hebben we met LiDRS Online een revolutionaire stap gezet voor innovatie binnen leiderschapsontwikkeling, coaching, advies en interim management.

Wat doet LiDRS Online?

LiDRS Online is met een revolutionaire portal de organisatie voor leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. De gebruiksvriendelijke portal meet hoe een manager of leider zichzelf ziet als ‘leider’ en hoe anderen dit ervaren. Door een slimme representatie in jouw unieke dashboard, krijg je direct zicht op jouw ontwikkelgebieden. De portal bied je vervolgens trainingen op maat, trainingen uit jouw organisatie maar ook content (video’s, podcasts, artikelen) speciaal op jouw ontwikkelbehoefte.

LiDRS Online

Hoe ondersteunt LiDRS Online jou als organisatie

Met unieke dashboards, tailormade content, trend analyses, heb je alles in huis om echt aan de slag te gaan met de ontwikkeling van jouw managers, leiders, teams en high potentials. De regie volledig in-house.

Maak kennis met deze unieke portal, vraag gratis een demonstratie aan of download de brochure.

Kijk voor meer informatie op www.lidrsonline.nl