fbpx

Business and Leadership Mentoring

Met ervaren, gediplomeerde coaches en door de wol geverfde business & leadership mentoren, bieden we een breed portfolio aan om jou nog beter te helpen met je ontwikkeling als leider, manager en business professional. Persoonlijke vragen, een uitgebreid coachingstraject met inhoudelijke stappen of gewoon kort sparren met jouw persoonlijke mentor, waar en wanneer het jou uitkomt. Het kan allemaal met het coaching- en mentoring aanbod van LiDRS. Met een ruim aanbod aan ervaren coaches en mentoren hebben we voor iedereen een juiste match.

 

LiDRS Business & Leadership Mentoring

Een dreigend conflict met collega’s, een spannende presentatie, twijfel over een gekozen richting, reflecteren op een situatie waarbij het resultaat niet is geworden wat je als doel hebt gesteld, een strategische keuze die je wilt voorleggen, of inhoudelijke vragen waarbij de expertise van onze mentoren jou kan helpen? Jouw persoonlijke mentor staat voor je klaar, waar en wanneer jij wilt.

LiDRS mentoring is gericht op directe ondersteuning bij jouw vragen over leiderschap en business issues. Met een eenvoudige ‘knipkaart’ ondersteunen de mentoren je bij al jouw vragen, direct en zonder tussenkomst van anderen. Met een garantie dat je binnen 4 uur, maar meestal binnen een uur, jouw sparringspartner en mentor beschikbaar hebt, maakt dat het LiDRS Business & Leadership mentoring een uitstekende ondersteuning biedt aan de leiders en managers van nu. Integer en discreet met een luisterend oor en helpende hand.

De opzet

Voor ieder traject start je met het selecteren van jouw mentor. Een uitgebreide, face-to-face kennismaking, is onderdeel van ieder traject. Vervolgens heb je jouw mentor op afroep, waar en wanneer jij wilt. Even kort sparren voordat je dat belangrijke overleg in gaat, een dilemma voorleggen voordat je een beslissing neemt of een uitgebreid coachingsgesprek omdat je daar behoefte aan hebt? Alle moderne communicatiemiddelen en zelfs ons kantoor staan tot jouw beschikking om aan je behoefte te voldoen. De regie ligt in jouw handen. De mentor, vraagt, adviseert, coacht en begeleid waar nodig.

Het eerste contact ligt bij jou. Door een eenvoudige mail, telefoontje of app-je geef je aan dat je met jouw mentor wilt overleggen. De mentor neemt vervolgens zo snel als mogelijk contact op. Vaak direct binnen 15 minuten, maar gedurende kantooruren zeker binnen 4 uur. Tijdens weekenden en vakantiedagen is het aan jou om hier met jouw mentor goede afspraken over te maken.

Door middel van een eenvoudige ‘knipkaart’ houdt de mentor zicht op de ondersteuning die wordt geleverd. Afhankelijk van de duur van de mentoring, wordt er een aantal ‘knippen’ van de kaart gehaald. Is de kaart vol? Dan is het aan jou om te bepalen of je een nieuwe kaart wilt hebben en met jouw mentor verder wilt.

Stappenplan LiDRS Business & Leadership mentoring

Stap 1             Selecteer mentor

Schaf een knipkaart aan en kies een mentor die het beste past bij jouw behoefte. Het LiDRS Portfolio geeft je inzicht in ons aanbod, de achtergrond van de mentor en de tariefgroep. Er zijn 3 tariefgroepen beschikbaar om een zo breed en toegankelijk mogelijk aanbod te garanderen.

Stap 2             Intake en kennismaking

Na jouw selectie plannen we een kennismaking en intake in. Samen stem je wensen en doelstellingen af en maak je afspraken over de bereikbaarheid.

Stap 3             Contactverzoek bij mentor

Het initiatief van de mentoring ligt bij jou. Door een eenvoudige mail, bericht, what’s app of anderszins, maak je kenbaar dat je contact wilt leggen. Jouw mentor neemt binnen 4 uur contact met je op. Meestal zal dit nog veel sneller zijn.

Stap 4             Mentoring

De mentoring kan een teams of zoom call zijn, een telefoongesprek, een vraag via de app, een meeting op een externe locatie, bij jou op kantoor of gewoon bij LiDRS. Jij hebt de regie, de mentor probeert binnen zijn of haar schema jou zo goed als mogelijk tegemoet te komen.

Stap 5             Administratieve afhandeling

Na afloop van de mentoring, bepaalt de mentor de inzet in tijdframes van 15 minuten. Na afloop van de mentoring, wordt jouw persoonlijke knipkaart virtueel geknipt. De minimale inzet is 1 knip. Is jouw kaart vol, dan gaat er een bericht naar jou en jouw opdrachtgever en wordt in samenspraak beoordeelt of er een nieuwe knipkaart wordt toegevoegd. Je kunt te allen tijde inzage vragen in jouw knipkaart.

 

Als werkgever of voor jezelf

Als je zeker weet dat je aan de slag wilt met één van onze mentoren, dan maak je een keuze uit het portfolio van coaches en mentoren. We hebben coaches en mentoren in 3 verschillende tariefgroepen. Ieder tariefgroep is gekoppeld aan kennis en ervaring van de coaches en mentoren. Na ieder contact houdt de coach of mentor de inzet bij via een LiDRS knipkaart. Zo houd je kosten laag en inzet flexibel. De minimale inzet is 15 minuten waarbij de knipkaart 10 uur aan inzet behelst, verdeelt over 10 carrousels van 4×15 minuten. Zie hieronder voor een voorbeeld van de knipkaarten per tariefgroep.

 

LiDRS Coaching

Met LiDRS personal coaching ga jij samen met jouw coach op zoek naar antwoorden voor meer persoonlijke effectiviteit, groei en inzicht in jouw kansen en mogelijkheden. Na een kennismakingsgesprek en een klik van 2 kanten stem je samen met jouw coach de doelstellingen af van het coachingstraject. Vervolgens ga je in minimaal 8 sessies van ongeveer 1-2 uur aan de slag. Je wordt geprikkeld, uitgedaagd, gechallenged maar bovenal krijg je inzicht en wordt er geluisterd. Samen op zoek naar richting en oplossingen Eén op één, persoonlijk, discreet en vooral gericht op jou!

 

Wil je meer weten over onze mentoren, coaches of tarieven? Vraag dan meer informatie via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368.