fbpx

Training op maat

Naast onze standaard trainingen biedt LiDRS ook de mogelijkheid om een training af te stemmen op uw specifieke wensen. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken waar uw behoefte ligt en welke bijdrage wij hieraan kunnen leveren. Met een diversiteit aan trainers, leiders en coaches zijn wij ervan overtuigd dat we de juiste mensen en trainingsmodules kunnen koppelen aan het ontwikkelen van uw leiders.

Ieder ‘op maat’ traject is uniek. En of het nu gaat om een training van 1 uur voor 5 managers of een training van 3 maanden voor 200 managers, LiDRS zoekt samen met u naar de meest efficiënte en effectieve oplossing.

Wilt u meer weten over onze trainingen op maat, zoekt u naar referenties of wilt u vrijblijvend een gesprek aan gaan? Laat het ons weten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

De persoonlijke benadering van LiDRS

Iedere training heeft dezelfde insteek met als doel het verbeteren van uw kennis en de effectiviteit van uw leiderschap. Onze trainingen bevatten dan ook altijd de volgende elementen:

  1. Ervaringen. Iedere trainee heeft unieke drijfveren, ervaringen en verhalen over leiderschap. Voor het beste resultaat uit een training zoeken we datgene wat u uniek maakt. Uw drijfveren en achtergrond helpen ons bij het bepalen van een uniek en op maat gesneden programma.

  2. Uitbreiding van het referentiekader. Waar komt leiderschap vandaan? Wat kunnen we wel en wat kunnen we niet beïnvloeden? Waarom vinden we iemand een goede leider, of juist niet? Die vragen moeten we samen beantwoorden voordat we verder kunnen bouwen aan uw ontwikkeling als leider.

  3. Aanreiken van de juiste tools. Met alleen theorie en verhalen gaan we niet ver komen. We willen handvatten geven om zelf te sturen en controle uit te oefenen op het inzetten van uw unieke leiderschapskwaliteiten. Een van de middelen die we hiervoor inzetten is het LiDRS-model. Een uitgebreid en doordacht hulpmiddel dat de juiste sturing kan geven in iedere situatie.

  4. Doen en ervaren. Leiding geven moet iedereen uiteindelijk doen en ervaren. Met gerichte werkvormen en oefeningen gaan we tijdens onze interactieve trainingen zoveel als mogelijk aan de slag. We geloven in ‘voelen en ervaren’. Een van de unieke middelen die we regelmatig tijdens onze trainingen inzetten is de LiDRS sloep. Een boot die geheel in het teken staat van het opleiden van leiders onder moeilijke omstandigheden.

  5. Continue verbetering; het leertraject houdt niet op na een training. Uiteindelijk leert men leiding geven door het te doen en te reflecteren. Onze coaches helpen bij het zoeken naar de juiste balans in leiderschap. Wilt u echt groeien als leider? Zorg dan voor een klankboard en sparringpartner en maak gebruik van onze unieke coachingspakketten.

    Contact