Crew Resource Management

  • Locatie: Hoofddorp
  • Kosten: Op aanvraag
  • Certificaat: Nee
Training
LiDRS
CRM

Crew Resource Management

De Crew Resource Management Trainingen (CRM) zijn door LiDRS ontwikkeld voor zeevarenden en later verder ontwikkeld door onze inzet binnen de luchtvaart industrie en diverse productie en procesgerelateerde werkomgevingen. De cursus van nu richt zich op het effectiever en efficiënter maken van teams vanuit verschillende invalshoeken. Van safety leadership tot beter en efficiënter samenwerken in jouw huidige team. In de Crew Resource Management Trainingen maken we gebruik van operationele casuïstiek om naar de oorzaak te gaan van slecht presterende teams. Samen met jouw team gaan we bouwen aan het verbeteren ervan, maken we de koppeling naar jouw dagelijkse praktijk en richten we ons op het verbeteren van onderwerpen zoals communicatie, leiderschap, samenwerken, stress, groepsgedrag, veiligheid en safety management, public speaking en nog vele andere onderwerpen. Onze flexibele CRM training met vele additionele leermodules kent meerdere mogelijkheden. In een korte dag kennismaken met verschillende onderwerpen via een CRM-Awareness training of daadwerkelijk 5 dagen ondergedompeld worden in alle ‘ins and outs’ van CRM. En natuurlijk alles wat ertussen zit. De mogelijkheden zijn divers. Ook bestaat er de mogelijkheid om met onze ervaren consultants echte verandering te bewerkstelligen op de werkvloer. Een combinatie van theorie, coaching en mentoring op de werkvloer zorgt ervoor dat we echt op zoek gaan naar de gewenste cultuurverandering.

Wat maakt onze aanpak uniek?

LiDRS Crew Resource Management (CRM)

Met tientallen jaren ervaring in de scheepvaart, luchtvaart, gezondheidszorg en procesindustrie, weten wij als geen ander hoe belangrijk de onderwerpen van CRM zijn voor een High Performing Team of organisatie.

Voor wie
Voor wie

Teams tot 15 personen.

Onderwerpen
Onderwerpen

Communicatie, leiderschap, groepsgedrag, samenwerken, stress, groupthink, time management en mentale weerbaarheid.

LiDRS Online Portal
LiDRS Online Portal

Op aanvraag kunnen alle deelnemers het unieke LiDRS Online dashboard gebruiken.

Tijdsduur
Tijdsduur

Van een 1-daagse kennismaking tot een 5-daagse training. Op aanvraag.

Volledig verzorgd
Volledig verzorgd

Onze CRM trainingen vinden plaats in Hoofddorp en zijn volledig verzorgd.

LiDRS
Onze unieke CRM-trainingen

Vraag meer informatie aan

Nu is het tijd voor verandering! Maak kennis met onze uitgebreide CRM trainingen. Van een CRM-awareness training, naar een 5-daagse uitgebreide training of zelfs het opleiden van jouw eigen inhouse instructeurs en mentoren. Gegarandeerd een succes! Wil je vrijblijvend meer informatie of nu al inschrijven voor deze training, neem dan contact op door een email te sturen naar info@lidrs.nl.

Het resultaat

Van kennismaking tot een volledig programma

  • Netwerk uitbreiding;
  • Kennis en ervaring met CRM;
  • Unieke casuistiek voor een verbreed referentiekader;
  • LiDRS diploma afhankelijk van de duur van de training.
LiDRS
“Ze hebben dit wel heel goed voor elkaar. Eindelijk een holistische kijk op leiderschap en een model waar je wat mee kunt. Weer veel geleerd, maar ook gesterkt om door te gaan waar je mee bezig bent.”
Kees Kuenen – Navtrain International
This site is registered on wpml.org as a development site.