Koers bepalen

  • Locatie: Hoofddorp of op locatie
  • Certificaat: Nee
Consultancy
LiDRS
Over deze workshop

Een heldere richting voor jouw organisatie

Duidelijkheid is essentieel voor iedereen! Als leidinggevende is het cruciaal om te weten waar de organisatie naartoe wil en hoe daar te komen. Dit creëert niet alleen een duidelijke boodschap, maar vormt ook de basis voor eigenaarschap en autonomie. Onze trainers en consultants staan klaar om jouw organisatie of team te begeleiden bij het bepalen van een helder doel voor de toekomst. We passen verschillende methoden toe, zoals OGSM, BBSC, of het gebruik van bestaande missie, visie en strategie, afhankelijk van de behoeften van jouw team of organisatie. Zo vinden we samen een duidelijke koers en richting voor de komende jaren.

Voor wie
Voor wie

De workshop 'Koers bepalen' is ontworpen voor (management)teams die samen, onder begeleiding, willen werken aan het vaststellen van een heldere richting voor de komende jaren.

Onderwerpen
Onderwerpen

Afhankelijk van de beschikbare tijd, de gekozen aanpak en de aanwezige documentatie, stellen we een duidelijk plan van aanpak op.

Duur
Duur

Vanaf een minimum van 4 uur tot wel 5 volle dagen gaan we intensief met elkaar aan de slag.

Aanvullend
Aanvullend

Een intensieve workshop die een zorgvuldige voorbereiding vereist. Ook beschikbaar op internationale locaties.

LiDRS
Het resultaat

Door gezamenlijk een duidelijke opdracht te formuleren, bereiken we altijd succes.

  • Een gedegen voorbereiding
  • Een gedragen visie/koers/richting of stip op de horizon
  • Een helder plan hoe daar te komen
  • Een transparant proces en verantwoording
  • Een resultaat om trots op te zijn
  • Een inspirerend event die je niet snel zult vergeten
  • Eventueel volledige ontzorging in voorbereiding en uitvoering
  • Op locatie in binnen- en buitenland
LiDRS
Workshop Koers bepalen

Samen werken aan de toekomst

De workshop "Koers bepalen" is ontworpen voor teams en organisaties die streven naar een helder, concreet en breed gedragen plan voor de toekomst. Met ons team van professionals begeleiden we jullie bij het ontwikkelen van dit plan. We beginnen altijd met een aantal intakegesprekken en beoordelen vaak ook de bestaande documenten en plannen. Vervolgens zorgen we voor betrokkenheid van alle belanghebbenden. Dit kan via interviews, enquêtes en teambijeenkomsten voorafgaand aan de planningsessies. Na een grondige voorbereiding komen we samen tot het 'moment supreme': de dag of dagen waarop we gezamenlijk het plan ontwikkelen. We maken gebruik van verschillende methoden en technieken, die we tijdens de intakegesprekken zorgvuldig zullen bespreken en aanbevelen. Tijdens de workshops "Koers bepalen" zorgen we voor energie, inspiratie, focus en gegarandeerd resultaat. Of het nu gaat om plenaire sessies, break-out groepen, interviews of intervisie, we zetten alles op alles om tot een gedragen plan te komen. We maken zelfs gebruik van creatieve tools zoals striptekeningen en energieke workshops om de deelnemers te enthousiasmeren. Indien gewenst nemen we de volledige regie over de organisatie, inclusief locatie, geluid, transport en catering. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jullie je volledig kunnen richten op het bepalen van de koers van de organisatie. Ontdek samen met ons team hoe we jouw organisatie de juiste richting kunnen geven. Vraag vandaag nog meer informatie aan!

Contact
This site is registered on wpml.org as a development site.