Leiderschap bij verandering

  • Locatie: Hoofddorp
  • Kosten: Op aanvraag
  • Certificaat: Ja
Training
LiDRS
Leiderschap bij verandering

Maak van jouw managers en team, de leiders voor verandering

Het unieke programma 'leiderschap bij verandering' biedt teams de mogelijkheid om gezamenlijk de juiste handvatten te krijgen om een goede verandering te realiseren. In deze training leer je alle ins-and-outs van verandermanagement, creëren we 1 gemeenschappelijke taal en ga je aan de slag met actuele casuïstiek. Na afloop van deze training is jouw team klaar om iedere verandering te leiden!

Over deze training

Een unieke en noodzakelijke teamtraining voor duurzame verandering

Wat maakt dit programma uniek? Naast een intensief programma van 2x2 dagen waarmee je alle ins-and-outs van verandermanagement mee krijgt, is het ook een reis van het team om gezamenlijk te veranderen. Het zal je aan niets ontbreken tijdens deze dagen. Deze training levert je naast meer verbondenheid met het team een uniek kader om iedere verandering in jouw organisatie in goede banen te leiden. Een gemeenschappelijke taal en stappenplan voor iedere verandering in de organisatie. Praktisch en onderbouwd door beroemde theorieën. Uiteindelijk 2x2 dagen waarmee we optimaal rendement behalen.

Voor wie
Voor wie

Ambitieuze teams die handvatten willen krijgen voor duurzame verandering.

Onderwerpen
Onderwerpen

In deze 4 dagen leer je alles over verandermanagement, communicatie en valkuilen, maar krijg je ook praktische oefeningen, vaardigheden en zelfs templates aangereikt voor jouw verandering.

LiDRS Online Portal
LiDRS Online Portal

Toegang tot het LiDRS Online Portal voor voortdurende feedback en groeimogelijkheden, zelfs na het programma.

Tijdsduur
Tijdsduur

Het is een 4-daagse training, verdeeld in 2x2 dagen om de business impact zo klein mogelijk te houden. De trainingstijden zijn van 09.00-17.30u met een avondprogramma. Tussen de sessies zit minimaal 1 week, zodat je de tijd hebt om het geleerde in praktijk te brengen.

Volledig verzorgd
Volledig verzorgd

Deze training is een volledig verzorgde training inclusief uitgebreide lunches, 2 overnachtingen, diners en heerlijke andere versnaperingen.

LiDRS

Het waarom

Waarom gaat mijn management team naar deze training?

Continu veranderen is essentieel in de huidige dynamische markt. het stelt bedrijven in staat om flexibel te blijven en snel te reageren op veranderende omstandigheden. Het bevordert innovatie en helpt bedrijven concurrerend te blijven. Bovendien verbetert het de betrokkenheid en motivatie van medewerkers, omdat zij zich kunnen ontwikkelen en groeien binnen een dynamische organisatie. Het stelt bedrijven ook in staat om proactief te anticiperen op disruptieve trends en bedreigingen, waardoor ze veerkrachtiger worden. Kortom, continu veranderen is de sleutel tot duurzaam succes en groei in de moderne wereld. Ben jij klaar voor een impactvolle teamtraining op verandermanagement?!

Het programma
Dag 1

De eerste dag staat in het teken van kennismaken en het brengen van het theoretisch kader voor duurzame verandering. Direct ga je al aan de slag met de eerste stappen in het proces en duidelijke referentiekaders. Een avondprogramma kunnen we niet uitsluiten.

Dag 2

Op dag 2 breng je al direct datgene in de praktijk wat we op dag 1 hebben geleerd. Verandering valt en staat met de juiste communicatie.

Dag 3

De derde dag staat in het teken van een korte terugblik op de eerste 2 dagen en pakken we door op het aangeboden model. Ook kijken we hier actief naar de voortgang van actuele verandering in jouw organisatie.

Dag 4

Op deze dag maken we de praktische vaardigheden en het theoretische kader compleet. We zorgen ervoor dat jij een helder doel voor ogen hebt en weet welke stappen doorlopen moet worden. Uiteraard krijgen alle deelnemers een LiDRS Academy certificaat.

Het resultaat

Wat levert deze training jou en je team op?!

  • Diploma LiDRS Academy;
  • Interactieve sessies, casestudies en praktische oefeningen voor maximale betrokkenheid;
  • Een schat aan ervaring en handvatten voor duurzame verandering en leiderschap;
  • Communicatieve vaardigheden en een leidraad voor het geven van goede presentaties;
  • Concrete, direct toepasbare inzichten voor jouw verandermanagementtrajecten;
  • Een netwerk van leidinggevenden met dezelfde uitdagingen.
LiDRS
“Dagelijks denk ik terug aan de praktische oefeningen die we gedaan hebben, ze helpen me enorm om richting te geven aan mijn team!”
Anoniem - Beoordeling: 9
This site is registered on wpml.org as a development site.