LiDRS Master Program (LMP)

  • Locatie: Hoofddorp
  • Kosten: € 2.999,-
  • Certificaat: Ja
Training
LiDRS
LiDRS Master Program

Perfectioneer jouw leiderschap

Kies voor het ultieme met het LiDRS Master Program (LMP)! In slechts 3 intensieve dagen meester je het LiDRS-model® en perfectioneer je leiderschap. Leer effectieve verhalen voor trainingen en word een expert in het LiDRS-model®. Na voltooiing ontvang je een 'Basis LiDRS-trainer' diploma en word je gekwalificeerd om deel te nemen aan de LiDRS-trainerspool. Bouw op ervaring en kennis door naar 'Advanced LiDRS-trainer' en 'Expert LiDRS-trainer'. Bereik het hoogste niveau in leiderschap!

Blijf leren en verbeteren

Na het voltooien van het LiDRS Master Program maakt je automatisch deel uit van onze voortdurende leiderschapsontwikkeling. Als LiDRS® practitioner en Master word je uitgenodigd voor intervisiesessies, netwerk je met andere experts, en hoor je inspirerende gastsprekers over leiderschap en persoonlijke groei. Met het LiDRS® Master Program kies je voor blijvende ontwikkeling - wij ondersteunen je hierbij op elk moment!

Uitgebreid inzicht
Uitgebreid inzicht

Vergroot je inzicht en vaardigheden door gebruik te maken van het LiDRS-model®.

Word trainer bij LiDRS
Word trainer bij LiDRS

Door het volgen van het LiDRS Master Program kwalificeer je jezelf als LiDRS-trainer met alle voordelen die hiermee gepaard gaan.

Tijdsduur
Tijdsduur

3 geheel verzorgde trainingsdagen van 09.00 - 17.30 uur, inclusief uitgebreide lunches en borrel.

LiDRS
“Het enthousiasme en de deskundigheid spat van de trainers af, hierdoor is het leerrendement van de deelnemers maximaal. Team LiDRS, bedankt voor deze geweldige leerervaring.”
Hans Saueressig – HS Coaching
This site is registered on wpml.org as a development site.