Masterclass Leiderschap

  • Locatie: Hoofddorp
  • Kosten: € 329,-
  • Certificaat: Ja
Training
LiDRS

Masterclass Leiderschap

Ontdek inspirerende leiderschapsverhalen en leer van fouten in een boeiende en praktische Masterclass. Wij delen effectieve leiderschapstheorieën en laten je zien hoe je ze in de praktijk toepast. Laat je inspireren en verrassen door de karaktervolle leiders van LiDRS. Ontvang waardevolle tips om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren en je carrière te stimuleren. Ontdek de eigenschappen die top leiders onderscheiden en leer ze te benutten voor jouw succes. Na deze Masterclass ben je niet alleen een betere leider, maar kun je ook anderen beoordelen op hun leiderschapskwaliteiten. Bereid je voor op de volgende stap in je carrière met de LiDRS Masterclass Leiderschap!

Over deze Masterclass

Een volgende stap in je carrière!

Meer handvatten nodig voor effectief leiderschap? Jouw netwerk vergroten? Een dagje inspireren of gewoon nader kennismaken met LiDRS? Dan is deze unieke Masterclass echt iets voor jou!

Inspiratie
Inspiratie

Een energieke en inspirerende dag vol leiderschap.

Handvatten
Handvatten

Tools om (nog) beter leiding te geven en je carrière een boost te geven.

Inzicht
Inzicht

Inzicht in effectief communiceren en hoe je als leider anderen kunt inspireren.

Netwerk
Netwerk

Een uitbreiding van je netwerk met enthousiaste en gemotiveerde andere leiders.

LiDRS
“Leiderschap, bij wie wordt er niet over gesproken op kantoor? En gaat het dan voornamelijk over de leiderschapsstijl van het management; de leiders? Of heb je daar zelf ook een rol in? Ik heb deelgenomen aan de Masterclass van 1 dag om na het lezen van het boek, dieper op de stof in te gaan. Leidinggeven gaat niet alleen over datgene wat een ander doet, maar ook over je eigen handelen. Het was een boeiende en interactieve dag. Er was veel ruimte voor vragen, feedback, verhalen en discussie. ”
Manon Verhoeven - Beoordeling: 9
This site is registered on wpml.org as a development site.