Masterclass Leiderschap

In de Masterclass Leiderschap krijgt u een kort overzicht van bestaande leiderschapstheorieën, de goede en slechte onderdelen hiervan en hoe u de theorieën als leider kunt toepassen.

De kern van de Masterclass is inspireren, inzicht krijgen in het LiDRS-model en leren hoe u het model toepast in de praktijk. Na afloop kunt u uzelf als leider verbeteren en weet u hoe u anderen op hun leiderschap kunt beoordelen.

Inschrijven

  

Basis leiderschapstraining

In de Basis Leiderschapstraining wordt er niet alleen een breed theoretisch kader geboden, maar er wordt vooral veel gewerkt aan het verbeteren van leiderschap.

Aansprekende voorbeelden van zowel de deelnemers als de trainers zorgen voor een leuke, interactieve leeromgeving. Als deelnemer krijgt u toegang tot alle functionaliteiten van het LiDRS-model, het boek ‘Leiders!’ en ontvangt u een certificaat van deelname.

Inschrijven

 

LiDRS® Practitioner Program

In het LiDRS® Practitioner Program is er uiteraard volop aandacht voor de theorie achter goed leiderschap en wordt er vooral veel gewerkt aan het verbeteren van uw eigen leiderschap.

Aansprekende voorbeelden van zowel de deelnemers als de trainers zorgen voor een leuke, interactieve leeromgeving. Door verschillende praktijkgerichte oefeningen ervaart u direct wat het effect is van goed en slecht leiderschap. U krijgt toegang tot alle functionaliteiten van het LiDRS-model, krijgt het boek ‘Leiders!’ en ontvangt een diploma van de LiDRS-academy als LiDRS-practitioner.

Inschrijven

 

LiDRS® Master Program

Ontwikkel uzelf als trainer. In het LiDRS® Master Program wordt ingegaan op het gebruik van alle functionaliteiten van het LiDRS-model® door u als trainer en leert u de fijne essentie van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

U bereidt samen met de instructeurs een pallet aan ‘eigen verhalen’ voor om te gebruiken tijdens de trainingen. Daarnaast krijgt u handvatten mee om alle onderdelen van het LiDRS-model® te trainen. Naast een theoretische basis uit het LiDRS® Practitioner Program, ligt in deze cursus vooral de nadruk op de praktijk.

Als u de LMP heeft afgerond, ontvangt u het diploma ‘LiDRS trainer’ en heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven in het register van trainers. Hiermee kwalificeer u uzelf om deel te nemen in de LiDRS-trainerspool. Met dit diploma kunt u tevens doorgroeien naar ‘Advanced LiDRS-trainer’ en ‘Expert LiDRS-trainer.

Inschrijven

 

Crew Resource Management

LiDRS is nauw betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van Crew Resource Management (CRM). Wij trainen zowel in de maritieme sector als in de luchtvaart waarbij wij professionals helpen om nog beter te worden in CRM. Maar CRM geldt ook in de procesindustrie, ziekenhuizen maar ook uw operationele omgeving. CRM maakt teams effectiever en efficiënter.

Al onze trainers weten heel goed hoe ze operationele teams naar het volgende niveau kunnen krijgen. Maak kennis met CRM en leer wat dit voor u kan betekenen. 

CRM-training

 

Workshops

LiDRS organiseert verschillende workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Vanzelfsprekend allemaal met een link naar leiderschap. Denk aan een workshop Inspirerend presenteren waarin je leert hoe je een goede presentatie geeft of mensen kunt inspireren. Maar ook een workshop Effectief communiceren of een workshop improvisatietheater. Uiteraard maken we ook gebruik van onze achtergrond in de workshops. Zo kun je een 24-uurs challenge met jouw team aangaan of een zeer interessante workshop ‘explosief leiderschap’ waarbij je daadwerkelijk een bom gaat demonteren. 

Al onze workshops zijn entertaining, inspirerend, leerzaam en ideaal als teamontwikkeling. Met enthousiaste en ervaren trainers krijg je een echte beleving. 

workshops

 

Young Professionals

Bent u een aanstormend talent, young professional, management development trainee of een jonge ambitieuze leidinggevende? Maak dan kennis met Young LiDRS. Young LiDRS verzorgt inspirerende, aansprekende maar vooral leerzame trainingen voor hoog opgeleide professionals. Leiderschap is je weg zelf bepalen. Maar daar helpen we je graag een handje mee! Kijk voor meer informatie en onze trainingen op www.younglidrs.nl 

Young LiDRS

 

Training op maat

Mogelijk weet u precies op welke aspecten van leiderschap uw mensen (of uzelf) kunnen verbeteren. In een vrijblijvend gesprek gaan we graag samen kijken hoe we de LiDRS-mogelijkheden hiervoor optimaal kunnen inzetten.

Voor iedere wens, doelgroep en grootte van groepen hebben wij een gegarandeerd aantrekkelijk aanbod. Van een seminar van 1 uur, tot een volledig verbetertraject van meerdere maanden. Van 1 tot 1000 trainees, LiDRS is uw partner in leiderschap.  

Inschrijven