fbpx

LiDRS Master Program

19 06
4 beoordelingen

LiDRS® Master Program

Met het LiDRS Master Program (LMP) kiest u voor de kers op de taart. In 3 zeer intensieve dagen wordt ingegaan op het gebruik van alle functionaliteiten van het LiDRS-model® en krijgt u de kleine finesses van leiderschap. U bereidt samen met de instructeurs een pallet aan ‘eigen verhalen’ voor om te gebruiken tijdens de trainingen. Daarnaast krijgt u handvatten mee om alle onderdelen van het LiDRS-model® te trainen en als expert user te gebruiken. Naast een theoretische basis ligt in deze cursus vooral de nadruk op de praktijk. Alle deelnemers die het LiDRS Master Program hebben afgerond krijgen een diploma ‘Basis LiDRS-trainer ’ en kunnen, indien gewenst, ingeschreven worden in het register van trainers. Hiermee kwalificeer je jezelf om deel te nemen in de LiDRS-trainerspool. Met dit diploma kun je tevens op basis van ervaring en kennisdeling doorgroeien naar ‘Advanced LiDRS-trainer’ en ‘Expert LiDRS-trainer’.

Mireille van den Akker
“De Train The Trainer heeft mijn verwachtingen overtroffen. Daar waar ik dacht tijdens de training mijn grens wel te bereiken, wisten de trainers mij nog een stapje verder te brengen. Hierdoor heb ik niet alleen nog meer over mezelf geleerd, maar ook gezien wat ik allemaal zou kunnen bereiken.” – Beoordeling 10

Continu leren en verbeteren

Na afloop van het LiDRS Master Program wordt u automatisch meegenomen in alle ontwikkelingen op het gebied van leiderschap. Als LiDRS® practitioner en Master wordt u gratis uitgenodigd voor onze intervisiesessies, maakt u kennis met andere trainers en consultants en zijn er regelmatig gastsprekers te vinden die u en ons laten nadenken over de thema’s leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Kortom, met het LiDRS® Master Program kiest u voor echte ontwikkeling! Wij ondersteunen u ‘all the way’!

Doelstelling

Uitgebreid inzicht in en vaardigheden met het trainen en ontwikkelen van leiderschap op basis van onder meer het LiDRS-model®. Binnen organisaties ben jij de ‘leiderschapsthermometer’ en daarnaast kwalificeer je jezelf als LiDRS-trainer met alle voordelen die hiermee gepaard gaan.

Hans Saueressig
“De training is een aanrader voor elke trainer. De trainers van LiDRS zijn professionals met elk hun eigen specialisme. De twee daagse training is intensief, maar zeker goed te volgen. De begeleiding gedurende de training is erg goed, je wordt permanent in een situaties gebracht waarin je maximaal kunt kunt leren.
Het enthousiasme en deskundigheid spat van de trainers af, hierdoor is het leerrendement van de deelnemers maximaal. Team LiDRS, bedankt voor deze geweldige leerervaring.” – Beoordeling: 10 

Aanvullende informatie

Het LiDRS Master Program bestaat uit 3 geheel verzorgde dagen, inclusief uitgebreide lunch en borrel. Iedere dag duurt van 09.00-17.30u. De kosten voor deze training zijn € 2.999,- (ex BTW).

Inschrijven

LiDRS Master Program

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.