fbpx

Seminar ‘Vergroot Eigenaarschap’

18 09

Seminar ‘Vergroot eigenaarschap’

 

‘Leer hoe je eigenaarschap vergroot in jouw team, afdeling of organisatie’! Maak kennis met het Seminar ‘Vergroot eigenaarschap’ van Jochen Hekker.

Eigenaarschap; we hebben het er allemaal over! We realiseren ons dat het belangrijk is voor een team of organisatie om succesvol te zijn. Maar ‘hoe’ we hier vorm aan geven als leidinggevende, manager of teamcoach, dat vinden we bijzonder lastig. In het boek ‘Vergroot Eigenaarschap‘ (ISBN 9789024436231, Boom Uitgeverij) neemt Jochen Hekker de lezer in 4 fasen mee naar het verkrijgen van meer eigenaarschap. Deze praktische lessen kun je nu live ervaren tijdens het seminar ‘Vergroot Eigenaarschap’.

Vergroot Eigenaarschap

Het seminar ‘Vergroot Eigenaarschap’

Tijdens het seminar ‘Vergroot Eigenaarschap’ neemt Jochen je mee in een energieke dag vol met praktische tips hoe jij eigenaarschap in jouw team kunt vergroten. Natuurlijk leer je de 4 fasen uit het boek ‘Vergroot Eigenaarschap’ en krijg je diverse praktijkvoorbeelden om direct in jouw omgeving toe te passen. Iedere deelnemer ontvangt natuurlijk het boek ‘Vergroot Eigenaarschap’ als naslagwerk. Het Seminar ‘Vergroot Eigenaarschap’ is ook op locatie mogelijk. Voor meer informatie en tarieven kun je contact opnemen via jochen@lidrs.nl.

Zoals te verwachten van Jochen is het seminar dynamisch, interactief, verrassend, inspirerend maar bovenal leuk en leerzaam!

Seminar Vergroot Eigenaarschap

Wat levert het seminar jou op?

 

  1.  Inzicht in de 4 fasen van het vergroten van eigenaarschap
  2.  Praktische handvatten om het eigenaarschap in jouw omgeving te vergroten
  3.  Wat je wél en vooral ook niet moet doen als leidinggevende
  4.  Interactie, dynamiek en mogelijk pijn in je buik van het lachen
  5.  Lunch, koffie en thee op een unieke locatie nabij CS Hoofddorp
  6.  Een inspirerende dag inclusief het boek ‘Vergroot Eigenaarschap’ om geleerde lessen na te lezen.

 

Wil je meer informatie of nu al een plek reserveren? Stuur dan een email naar info@lidrs.nl of schrijf je direct in via het inschrijfformulier hieronder.

 

‘Jochen weet met zijn unieke presentatievaardigheden zijn toehoorders te boeien en tegelijkertijd de boodschap over te brengen.’ Chiara Bosboom, programmamanager Presidents Institute’

Seminar Eigenaarschap

Inschrijven

Seminar ‘Vergroot Eigenaarschap’

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.