Verbeteren organisaties

Verbeteren organisaties

Maak kennis met de ervaren interim managers en adviseurs van LiDRS. Deze karaktervolle leiders zijn uitgerust voor iedere verandering.

LiDRS
Onze aanpak

De mens is onze focus, structuur een voorwaarde

Met een operationeel DNA en een strategische mindset gaan we samen op zoek gaan naar de beste oplossing. Wij luisteren, adviseren, denken mee, verbeteren, passen aan, verrassen maar denken vooral in het belang van de organisatie. We delen onze ervaringen en gaan altijd voor succes. Voor nu én voor de lange termijn.

Kennisbank

Onze interim managers zijn ervaren leidinggevenden met een rijke en veelzijdige expertise om snel en effectief resultaten te boeken. Semiconductor- of proces industrie, vastgoed of maritieme sector, het bankwezen of de zorg. Wij begrijpen de markt, snappen de uitdaging en boeken snelle, duurzame oplossingen.

Met onze aanpak en focus leveren wij resultaat. Strategiebepaling, kostenbesparingsprogramma’s, herstructureren, operational excellence initiatieven of het opnieuw inrichten van afdelingen, daarvoor gaan wij rennen.

Benieuwd hoe we jouw traject kunnen opstarten of in een stroomversnelling kunnen brengen? Vraag naar onze best practices of kom snel kennis maken in Hoofddorp.

Verandering is nodig om voorop te lopen. Nu en in de toekomst! Kijk ook eens naar onze 4-daagse training; ‘Leiderschap bij verandering’.

High Performing Teams zijn een randvoorwaarde voor succesvolle organisaties. Met onze unieke aanpak geven wij inzicht wat nodig is om jouw team naar een hoger niveau te brengen. Wij begeleiden, monitoren en verbeteren.

Onze consultants

Met onze kernwaarden op zak gaan zij voor het beste resultaat. Ervaren - Inspirerend - Volhardend - Integer - Innovatief

Bekijk het team
Meten en monitoren

Het innovatieve dashboard voor leiderschapsontwikkeling

Met een uniek en innovatief dashboard meten en monitoren we hoe jij je kunt ontwikkelen als manager en leider. Overzichtelijk, transparant en effectief is dit de portal voor jouw organisatie.

Lees meer over onze tool
“Eigenaarschap in een organisatie is verankerd met het type leiders die aan het roer staan.”
Jochen Hekker
This site is registered on wpml.org as a development site.