fbpx

Workshop leiderschap en teamontwikkeling

Iedereen geeft leiding, maar is iedereen ook geschikt om leiding te geven? Juist als het spannend wordt, vermoeidheid toeslaat, dan komt de ware aard van het individu naar boven. Tijdens deze leiderschapsdag ga jij met jouw team actief aan de slag om elkaars sterke kanten te ontdekken en minder sterke kanten te ontwikkelen. We nemen je mee, dagen je uit en gaan actief aan de slag. Je zult gedurende deze 24 uur even slapen, maar voor hoe lang? Bereid je voor op een zeer intensieve dag vol met hoogtepunten.

action-2277292

Voor wie?

Managers, leidinggevenden en teams die effectiever willen samenwerken.

Wat maakt deze workshop uniek?

Uit de veilige omgeving, weg achter het bureau, los van de waanzin van de dag. Laat je uitdagen, meenemen en beleef deze unieke ervaring vol hoogtepunten.

Na deze workshop….

Ben je een echt team geworden. Heb je de individuele deelnemers goed leren kennen, weet je waar jou grenzen liggen en ben je als team in staat om voor elkaar door het vuur te gaan.

Duur: 24 uur

Minimaal aantal deelnemers: 8

Maximaal aantal deelnemers: 20

Onderwerpen:

–      Teambuilding

–      Doorzettingsvermogen

–      Samenwerken

–      Action Based Learning

–      Leiderschap

 

Heb je nog vragen over deze workshop, neem dan vrijblijvend contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368. Wil je meer weten over ons uitgebreide aanbod van andere workshops? Kijk dan ook eens op onze academy pagina. Hier vind je nog veel meer inspirerende workshops die jou en je team helpen bij het vergroten van je persoonlijke of teameffectiviteit.