Onze aanpak

De aanpak van LiDRS is uniek in alle opzichten. Zowel voor interim management en consultancy, maar zeer zeker ook voor ons trainingsaanbod, coaching en teamsessies.

LiDRS
Onze aanpak

Hoe word jij die beste leider?

Het is ons doel om de leider in jou en je organisatie op te laten staan. Dit doen we met persoonlijke verhalen, een persoonlijke aanpak, karaktervolle leiders en unieke leermethoden. Onze mensen, onze karaktervolle leiders leveren resultaat, structuur, training en coaching voor iedereen op elk moment in jouw carrière. Expertise, inspiratie en inzicht vormen de succesvolle drie-eenheid van onze aanpak. Wij zijn vindingrijk met volle focus op meetbare resultaten en een centrale vraag: 'hoe word jij de beste leider die je kunt zijn in een top presterende organisatie?'

Interim management, adviestrajecten, project management of implementatie power. Bij LiDRS ben je aan het juiste adres voor een gedegen, gedragen en structurele oplossing van jouw uitdaging. Onze aanpak richt zich met name op het persoonlijke vlak, een goede probleemanalyse en vervolgens harde commitment om tot oplossingen te komen.

Interim management en advies

Van een 1-daagse inspiratietraining tot letterlijk 9 dagen ondergedompeld worden in leiderschap en verandermanagement. Met trainers die niet alleen praten uit een tekstboek, maar vooral ook uit ervaring. Trainers en coaches die zelf voelen wat het is om voor uitdagingen te staan die managers en leiders dagelijks tegen komen. En hoe groter de ervaring van een trainer en het vermogen om dit over te brengen, hoe steiler jouw leercurve zal zijn. Maak kennis met ons unieke aanbod.

Jouw ontwikkeling

De LiDRS Online Portal is een unieke tool die het succes van jouw leiderschapsontwikkeling kan meten. Door een unieke 360 graden feedback mogelijkheid, kunnen we goed achterhalen hoe jij jezelf als leidinggevende ziet en hoe anderen dit ervaren. Een portal waarmee we zelfs de effectiviteit van trainingen en ontwikkeltrajecten kunnen meten. Het meest unieke van onze portal is dat het beheer volledig binnen jouw eigen organisatie ligt. Waar wacht je nog op! Maak kennis met deze unieke mogelijkheid!

Meten en monitoren
This site is registered on wpml.org as a development site.