fbpx

Masterclass Leiderschap

29 02

Tijd voor een volgende carrierestap?

Neem deel aan de LiDRS Masterclass Leiderschap! Tijdens onze inspirerende en leerzame Masterclass leert u meer over leiderschap met mooie, spannende en waargebeurde leiderschapsverhalen. Onze sprekers nemen u mee naar hun (recente) verleden als leidinggevende en vertellen vooral wat niet goed ging. Storytelling is een rode draad in de Masterclass. We geven ook een kort overzicht van bestaande leiderschapstheorieën, de goede en slechte onderdelen en hoe u deze theorieën als leider kunt toepassen. Uiteraard krijgt u ook inzicht in het LiDRS-model en de toepassing hiervan in de praktijk.

Tijdens de Masterclass geven we tips om beter leiding te kunnen geven, maar ook om uw carriere weer een ‘boost’  te geven. Vaak zijn het dezelfde eigenschappen die een goede leider onderscheiden van een gemiddelde leider. Als u de juiste eigenschappen weet in te zetten, zal ook uw carriere hier de vruchten va plukken. Na afloop van de Masterclass kunt u uzelf als leider verbeteren, maar weet u ook hoe u anderen op hun leiderschap kunt beoordelen.

Doelstellingen

De doelstellingen van de Masterclass zijn:

  • Het verzorgen van een energieke en inspirerende dag vol leiderschap;
  • Het geven van handvatten om (nog) beter leiding te geven;
  • Het geven van handvatten om uw carriere een boost te geven;
  • Inzicht in effectief communiceren en inspireren als leider;
  • Inzicht in het gebruik van het LiDRS-model;
  • Het uitbreiden van uw netwerk.

achievement-agreement-body-language-1179804

Aanvullende informatie

De Masterclass Leiderschap is een geheel verzorgde dag, inclusief uitgebreide lunch (warm en koud buffet), koffie, thee en water gedurende de dag. Na afloop kunt u onder het genot van een drankje uw netwerk uitbreiden en verder kennis maken met de trainers en deelnemers. Ook krijgt u na afloop 6 maanden gratis toegang tot alle functionaliteiten van het LiDRS-model. De LiDRS-Masterclass scoort een 9,3 op al onze online recensies. Lees hier meer.
De LiDRS Masterclass Leiderschap is een uniek programma voor slechts € 169,- (excl. 21% BTW).

Inschrijven

Wilt u ook deelnemen aan de volgende Masterclass? Schrijf u dan nu in via het onderstaande inschrijfformulier! Wilt u met meerdere personen tegelijk inschrijven of heeft u een andere vraag, informeer dan naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Inschrijven

Masterclass Leiderschap

}
Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.