fbpx

Masterclass Leiderschap

19 06
21 beoordelingen

Tijd voor een volgende carrierestap?

Neem deel aan de LiDRS Masterclass Leiderschap! Tijdens onze inspirerende en leerzame Masterclass leert u meer over leiderschap met mooie, spannende en waargebeurde leiderschapsverhalen. Onze sprekers nemen u mee naar hun (recente) verleden als leidinggevende en vertellen vooral wat niet goed ging. Storytelling is een rode draad in de Masterclass. We geven ook een overzicht van bestaande leiderschapstheorieën, de goede en slechte onderdelen en hoe u deze theorieën als leider kunt toepassen. Uiteraard krijgt u ook inzicht in het LiDRS-model en de toepassing hiervan in de praktijk.
Tijdens de Masterclass geven we tips om beter leiding te kunnen geven, maar ook om uw carrière weer een ‘boost’  te geven. Vaak zijn het dezelfde eigenschappen die een goede leider onderscheiden van een gemiddelde leider. Als u de juiste eigenschappen weet in te zetten, zal ook uw carrière hier de vruchten va plukken. Na afloop van de Masterclass kunt u uzelf als leider verbeteren, maar weet u ook hoe u anderen op hun leiderschap kunt beoordelen.

Masterclass september 2018 – Kees Kuenen
Ze hebben dit wel heel goed voor elkaar. Eindelijk een holistische kijk op leiderschap en een model waar je wat mee kunt. Weer veel geleerd, maar ook gesterkt om door te gaan waar je mee bezig bent. – Beoordeling training: 9 

Doelstellingen

De doelstellingen van de Masterclass zijn:

  • Het verzorgen van een energieke en inspirerende dag vol leiderschap;
  • Het geven van handvatten om (nog) beter leiding te geven;
  • Het geven van handvatten om uw carrière een boost te geven;
  • Inzicht in effectief communiceren en inspireren als leider;
  • Inzicht in het gebruik van het LiDRS-model;
  • Het uitbreiden van uw netwerk.

achievement-agreement-body-language-1179804

Masterclass november 2016 – Manon Verhoeven
Leiderschap, bij wie wordt er niet over gesproken op kantoor? En gaat het dan voornamelijk over de leiderschapsstijl van het management; de leiders? Of heb je daar zelf ook een rol in? Ik heb deelgenomen aan de Masterclass van 1 dag om na het lezen van het boek, dieper op de stof in te gaan. Leidinggeven gaat niet alleen over datgene wat een ander doet, maar ook over je eigen handelen. Daar hebben we veel over gesproken tijdens de Masterclass. Het was een boeiende en interactieve dag. Er was veel ruimte voor vragen, feedback, verhalen en discussie. En de trainers hebben er alles aan gedaan om er samen met de groep een interessante dag van te maken. Dank daarvoor. – Beoordeling training: 9 

Aanvullende informatie

De Masterclass Leiderschap is een geheel verzorgde dag, inclusief uitgebreide lunch (warm en koud buffet), koffie, thee en water gedurende de dag. Na afloop kunt u onder het genot van een drankje uw netwerk uitbreiden en verder kennis maken met de trainers en deelnemers. De LiDRS-Masterclass scoort een 9,3 op al onze online recensies. Lees hier meer.

De LiDRS Masterclass Leiderschap is een uniek programma
voor slechts € 329,- (excl. 21% BTW).

Masterclass oktober 2018 – Hans Saueressig
De train the trainer is een aanrader voor elke trainer. De trainers van LiDRS zijn professionals met elk hun eigen specialisme. De twee daagse training is intensief, maar zeker goed te volgen. De begeleiding gedurende de training is erg goed, je wordt permanent in een situaties gebracht waarin je maximaal kunt kunt leren. Het enthousiasme en deskundigheid spat van de trainers af, hierdoor is het leerrendement van de deelnemers maximaal. Team LiDRS, bedankt voor deze geweldige leerervaring. – Beoordeling training: 10

De trainers en sprekers

Tijdens onze Masterclass Leiderschap komen verschillende sprekers aan het woord, ieder met hun eigen verhalen. Lees hier meer over een aantal van onze vaste sprekers.

 

Inschrijven

Wilt u ook deelnemen aan de volgende Masterclass? Schrijf u dan nu in via het onderstaande inschrijfformulier! Wilt u met meerdere personen tegelijk inschrijven of heeft u een andere vraag, informeer dan naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Inschrijven

Masterclass Leiderschap

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.