fbpx

Training ‘Vergroot Eigenaarschap’

15 10

Training ‘Vergroot Eigenaarschap’

 

In de 2-daagse training ‘Vergroot Eigenaarschap’ ga je samen met de andere deelnemers praktische vaardigheden aanleren om het eigenaarschap in jouw team, organisatie of afdeling te vergroten. Met behulp van praktijkvoorbeelden en casuïstiek van jezelf, de trainer en andere deelnemers, breng je praktijk en theorie samen. Met behulp van het 4-fasen model uit het boek ‘Vergroot Eigenaarschap‘ weet je na afloop van de training precies welke stappen jij moet zetten om uiteindelijk de prestaties te verbeteren.

Vergroot Eigenaarschap

Het programma

Tijdens dag 1 leer je meer over fase 1 en 2 van het model. Hoe zorg ik voor een heldere richting van mijn team, welke stappen moet je hiervoor doorlopen en hoe motiveer ik mijn mensen zodat zij allemaal met plezier werken. Aan het einde van dag 1 weet je hoe je ervoor moet zorgen dat jouw team écht een bijdrage wil leveren!

Op dag 2 doorloop je fase 3 en 4. Je leert hoe je jouw team het vertrouwen geeft om te zeggen ‘ja, ik kan’ een bijdrage leveren en uiteindelijk is iedereen zich ervan bewust dat ze het ook mogen. ‘Ja, ik mag’! Natuurlijk ga je tijdens deze training ook in op de effecten van eigenaarschap en teamontwikkeling.

Wat levert de training ‘Vergroot Eigenaarschap’ jou op?

 

  1.  Uitgebreid Inzicht in de 4 fasen van het vergroten van eigenaarschap en bijbehorende middelen
  2.  Praktische handvatten om het eigenaarschap in jouw omgeving te vergroten
  3.  Wat je wél en vooral ook niet moet doen als leidinggevende
  4.  Discussie en interactie over jouw specifieke uitdagingen
  5.  Dynamiek en mogelijk pijn in je buik van het lachen
  6.  Lunch, koffie en thee op een unieke locatie nabij CS Hoofddorp
  7.  Een inspirerende training inclusief het boek ‘Vergroot Eigenaarschap’ om geleerde lessen na te lezen.

Wil je meer informatie of nu al een plek reserveren voor de eerstvolgende beschikbare training? Stuur dan een email naar info@lidrs.nl.

Inschrijven

Training ‘Vergroot Eigenaarschap’

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.