fbpx

Sr. Consultant ‘mens en organisatie’  

(32-40u)

 

Met jouw ervaring, kennis en mensgerichtheid zoek je naar een unieke uitdaging om teams en organisaties in beweging te krijgen. Daarvoor bieden wij jou het perfecte podium.

Als senior consultant en trainer ondersteun je onze projecten met advieswerkzaamheden, mentoring, coaching, begeleiding en training van individuen, teams en organisaties. Op basis van jouw ervaring, kennis en analytisch vermogen ben je op alle niveaus de juiste sparringpartner in een organisatie.

Zoek je een informele, ambitieuze en professionele omgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling, inzet en humor goed van pas komen, dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Over LiDRS

LiDRS bv richt zich op de ontwikkeling van mens, teams en organisaties waarbij we ook een belangrijke taak voor onszelf wegleggen. Permanente educatie, intervisie en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons randvoorwaardelijk voor succesvolle inzet. LiDRS heeft een eigen Academy voor training en coaching, een adviesgroep voor consultancy- en interim management opdrachten en een SaaS-portal voor het meten van leiderschap- en teamontwikkeling. Met 3 verschillende aandachtsgebieden hebben we een mooi portfolio waarin jij een verschil kan maken.

LiDRS is een relatief jonge organisatie vol ambitie en (internationale) potentie. Word jij onze nieuwe teamspeler?

Wie ben jij?

Een gedreven professional met goede communicatieve vaardigheden en een hoge mate van sociaal emotionele intelligentie. Naast een hogere of academische opleiding heb je enige ervaring in het ontwerpen van ontwikkeltrajecten en veel ervaring in het uitvoeren hiervan, het begeleiden van groepsbijeenkomsten en het stimuleren van organisatieontwikkeling. Je bent leergierig, energiek en resultaatgericht. Je bent analytisch, in staat tot conceptueel en abstract denken en weet draagvlak te creëren voor jouw standpunten. Voor de succesvolle uitoefening en doorgroei naar partner kun je aantoonbaar zelfstandig werk acquireren en een netwerk opbouwen en beheren.

Herken je je in bovenstaand profiel en heb je een bestuurskundige of bedrijfskundige achtergrond, dan nodigen we je nadrukkelijk uit te reageren.

Wat kan je verwachten

Naast een inspirerende werkomgeving, diversiteit aan opdrachten, ontwikkeling door training en intervisie en vele leuke collega’s, zien we ook de volgende activiteiten en werkzaamheden:

  • Ontwikkelen en uitvoeren van ontwikkeltrajecten
  • Coaching, mentoring en training
  • Goed in staat te werken met en voor groepen
  • Gesprekspartner voor het management/ opdrachtgevers
  • Relatiebeheer
  • Kennisdrager op specifieke thema’s
  • Projectmanagement van eigen projecten, met daarbij het aansturen van projectteams met meerdere collega’s
  • Acquisitie voor eigen opdrachten, offertes schrijven en netwerk onderhouden
  • Cross/up-selling van andere diensten binnen LiDRS

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een jaarsalaris met een vast en een flexibel deel, afhankelijk van behaalde targets. De bandbreedte ligt tussen de 58k en 85k per jaar. Ook bieden wij marktconforme secondaire arbeidsvoorwaarden, goede faciliteiten om thuis te werken, een ruim opleidingsbudget en vooral een inspirerende werkomgeving en een uitdagend klantportfolio. Voor iedere senior consultant bestaat de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar partner.

Solliciteren

Herken je je in het profiel en word je enthousiast over LiDRS, dan maken we graag kennis! Stuur je CV en/of Linkedin profiel met een motivatiebrief naar info@lidrs.nl o.v.v. sr consultant.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jochen Hekker, 06-29028629 of Susanne Laverman 06-28254157.