fbpx

Tijd voor actie..

Kies voor blijvende persoonlijke ontwikkeling met het LiDRS-partnerprogramma 

 

Deelname aan het LiDRS-partnerprogramma is de start van een gezamenlijke weg in persoonlijke ontwikkeling. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een opleiding te volgen en een dag later de helft weer te vergeten en na een week herinner je misschien nog de naam van 1 van de trainers. Wij pakken het anders aan. Voor ons begint de persoonlijke ontwikkeling bij aanvang van de training, maar houdt niet op totdat jij ermee stopt. Een uniek programma met unieke kansen! 

 

Deelnemen aan het LiDRS-partnerprogramma betekent dat je deel uitmaakt van een team dat gelooft in kennis delen, een leven lang leren, expert zijn in het vakgebied en vooral samen veel plezier hebben. 

De LiDRS-partners zijn er in 2 vormen. De partners die  als trainer, coach of consultant aan de slag gaan. Of de partners die niet actief trainen maar wel continu willen ontwikkelen en naar eigen inzicht deelnemen aan activiteiten of gebruik maken van andere voordelen die het partnerschap met zich meebrengt. Denk hierbij aan kennisdeling, boekrecensies en intervisie momenten. Wat jouw keuze ook is, je gaat er hoe dan ook veel profijt van hebben.

LIDRS-slides-presentatie-1024x768-slide11

Hoe kan ik aanhaken?

Voor alle partners geldt altijd de eerste stap; deelnemen aan onze unieke ‘Volledige Leiderschapstraining’. In deze 6-daagse opleiding leer je alle ins-and-outs van leiderschap en is er uiteraard een plek voor het LiDRS-model®. Theorie en praktijk komen samen om jou handvatten en bouwstenen te geven die je nodig hebt om  zelf beter leiding te geven en de mensen om je heen beter te maken. 

Na afronding van de Volledige Leiderschapstraining gaan de actieve partners door naar de volgende stap; de Train The Trainer. In deze 2-daagse training, leer je hoe je kunt trainen, gebruik te maken van onze trainingsvormen, onze databank, het LiDRS-model® en maak je kennis met alle do’s and dont’s van het vak. Het unieke van de ‘Train The Trainer’ is dat je 2 aaneengesloten dagen aan het trainen bent inclusief een intensief en leuk avondprogramma. Reken maar dat je hierin wordt uitgedaagd en je vol vertrouwen en met voldoende bagage zelf aan de slag kunt. Na het afronden van de Train The Trainer ontvang je het diploma ‘gecertificeerd trainer’.

Trainingsaanbod LiDRS_2018

Onderdeel van het team, en dan?

Als partner, bieden we je de kans om mee te groeien met het LiDRS-team in onze pool van trainers, coaches en consultants. Wanneer jij wilt, kun je je inzetten voor LiDRS of jouw kennis gebruiken binnen je eigen organisatie. Het daadwerkelijk trainen geeft je niet alleen ervaring, maar vergroot ook je referentiekader als leidinggevende. Uiteraard staat hier een mooie vergoeding tegenover. Je kunt je voorstellen dat wij er belang bij hebben om jou zo goed als mogelijk op te leiden. Uiteindelijk kan het zomaar zijn dat jij ons visitekaartje wordt. 

Uiteraard ontvang je ook alle extra’s die erbij horen. Aantrekkelijke tarieven voor de aanschaf van managementboeken, deelname aan intervisie sessies, meeschrijven aan artikelen, gratis toegang tot alle functionaliteiten van het LiDRS-model®, toegang tot alle trainingsmaterialen, werkvormen, films en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat jij de handvatten hebt om goed beslagen ten ijs te komen. Onze trainers, allemaal met uitgebreide leidinggevende ervaring, staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. En ook jij kan nu onderdeel worden van dit geweldige team!

LIDRS-slides-presentatie-1024x768-slide3

Ja, ik wil!

Ben je overtuigd en wordt het tijd om je ambitie waar te maken of je persoonlijke ontwikkeling te boosten?! Schrijf je dan nu in voor de ‘Volledige Leiderschapstraining’. 

Eerst kennismaken?

Ben je overtuigd, maar wil je eerst eens kennismaken met LiDRS, onze trainers, het LiDRS-model® en onze filosofie? Schrijf je dan in voor een Masterclass Leiderschap op vrijdag 14 december in Hoofddorp. Laat je een hele dag inspireren voor slechts 169,- euro. Inschrijven kan via onze website www.lidrs.nl .

Waarom LiDRS

De kracht van LiDRS zit in goede, inspirerende en vooral direct toepasbare trainingen. Ons ‘Unique Selling Point’ zit in het LiDRS-model®. Eenvoudige handvatten, te trainen vaardigheden en in elke sector en in iedere situatie toepasbaar. Daarnaast zijn we ook uniek in het opleiden van goede managers en leiders die zelf de rol van trainer of consultant kunnen overnemen. We maken onszelf graag overbodig. En voor jou hebben we zeker een mooi plekje in ons team!

LIDRS-slides-presentatie-1024x768-slide1

Over LiDRS

Je wilt jezelf verder ontwikkelen als leider. Je bent dan ook ongetwijfeld op zoek gegaan naar passende leiderschapstheorieën, maar hebt hierbij – net als wij – ervaren dat deze theorieën over leiderschap vaak niet aansluiten op de praktijk. Ondanks alle boeken en modellen over leiderschap, ontbreekt het vaak aan praktische tips en handige hulpmiddelen. En juist die zijn onmisbaar bij jouw ontwikkeling als leider.

Vaak wordt leiderschap geassocieerd met termen als dienend, autoritair of authentiek. Dit komt echter niet overeen met de praktijk. Onze ervaring is namelijk, dat je pas een goed leider bent wanneer je jouw manier van leidinggeven ter plekke kunt veranderen. 

Vanuit die gedachte en met onze eigen ervaringen en kennis helpt LiDRS om je verder te ontwikkelen als leider.

LiDRS biedt hiervoor een totaalconcept. Leer wat het betekent om een goede leider te zijn! Onze kennis en kunde hebben wij gebundeld in een boekeen model en diverse trainingencoaching en natuurlijk consultancy. In LiDRS vind je een energieke organisatie die van aanpakken weet. Wij staan voor persoonlijke aandacht, plezier en een gegarandeerde ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten.

Neem vandaag nog jouw eerste stap op weg naar beter leiderschap. Neem vandaag nog contact op met LiDRS!