fbpx

Improvisatietheater voor managers en teams

Leren door te spelen is de meest krachtige vorm van leren en is het kenmerk van deze workshop. Nieuwe teams leggen op deze wijze een creatieve basis voor hun verdere samenwerking. Teams die al langer bestaan krijgen een prikkelende injectie! Centraal staat steeds: accepteer het aanbod van je teamleden. Hiermee ontwikkelt het team openheid, flexibiliteit, positiviteit en creativiteit. Ondanks dat je een rol speelt zijn het jouw primaire reacties die steeds boven komen bij deze workshop. Leer ze herkennen maar herken ze ook bij de ander. Na deze workshop heb je gegarandeerd meer zelfkennis en mensenkennis en pijn in je wangen van het lachen. 

Leiderschap onder druk

Voor wie?

Managers, leidinggevenden, teams en iedereen die zichzelf en anderen op een andere manier willen leren kennen.

Wat maakt deze workshop uniek?

Begeleiding door een ervaren improvisatietrainer. Improvisatietheater is bij uitstek geschikt om een bestaande manier van werken of gedrag inzichtelijk te maken. Het zorgt er daardoor voor dat  de samenwerking binnen het team versterkt en dat je plezier hebt met elkaar.

Na deze workshop heb je..

–      Meer zelfkennis

–      Meer kennis van je teamleden

–      Ontwikkeling flexibiliteit en creativiteit

–      Meer zelfvertrouwen

–      Betere samenwerking

–      Ontwikkeling sociale vaardigheden

–      Bewustwording houding

–      Ontwikkelen van soft skills

Duur: 4 uur

Minimaal aantal deelnemers: 6

Maximaal aantal deelnemers: 15

Onderwerpen: 

–      Accepteer aanbod van de ander

–      Van “Ja, maar” naar “Ja, en”.

–      Spelen, spelen en spelen.

Extra:

Ook in-house training mogelijk

Heb je nog vragen over deze workshop, neem dan vrijblijvend contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368. Wil je meer weten over ons uitgebreide aanbod van andere workshops? Kijk dan ook eens op onze academy pagina. Hier vind je nog veel meer inspirerende workshops die jou en je team helpen bij het vergroten van je persoonlijke of teameffectiviteit.