fbpx

ambition_foto_jpg

 

LiDRS – Uniek en trendsetter in leiderschapsontwikkeling

Wat heb je nodig om nog beter leiding te geven? Duizenden boeken zijn er over volgeschreven maar in de praktijk blijkt het vaak erg lastig. Dat vonden wij als LiDRS ook. Daarom hebben wij een zeer praktisch en goed toepasbare training samengesteld. In deze training ontdek je je eigen potentieel en leer je beter, krachtiger en effectiever leiding te geven. Zowel aan je zelf als aan anderen. Na het volgen van onze volledige leiderschapstraining ben je je bewust van je eigen stijl en krijg je handvatten aangereikt om hier direct, in de praktijk, mee aan de gang te gaan. Een training waarbij je zowel in je persoonlijke leven als professioneel, elke dag profijt van zal hebben!

Leading up, down and across

Leiderschap is een container begrip en is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Er zijn boekenkasten vol met mooie theorieën en strakke definities. Wij vinden het vooral noodzakelijk om leiderschap ter discussie te stellen en om er zelf ook echt actief aan te werken. We geloven niet dat je als leider wordt geboren maar dat je het daadwerkelijk kunt leren. Maar wat is leiderschap nu eigenlijk? Het begint bij het creëren van bewustzijn. Bewustzijn over het effect van je eigen gedrag op dat van een ander. Maar ook bewustwording van wat de ander bij jou te weeg brengt. Want daar gaat het over, leading up, down and across.

Wat maakt ons uniek?

LiDRS heeft een vooruitstrevend eigen model. Een model dat ontwikkelt is na bestudering van oude, nieuwe en diverse uiteenlopende theorieën. Het model beschrijft zes kritieke leiderschapseigenschappen. Deze zes eigenschappen zijn onderverdeeld in bouwstenen, bouwstenen die elke effectieve leider in meer of mindere mate bezit. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen deze eigenschappen kan inzetten, maar nog veel mooier; kan trainen.

  1. Tijdens onze trainingen maken de trainers gebruik van “storytelling” en laten je de kracht hiervan ervaren. Een verhaal als metafoor voor verschillende situaties waarin je als leider terecht kunt komen. Het aansprekende verhaal van de trainer blijft je bij wanneer je in een vergelijkbare situatie beland. Wij zijn zo overtuigd van “storytelling” dat onze trainers jou ook de fijne kneepjes hiervan gaan bijbrengen zodat jij ook een verhaal kunt vertellen op momenten wanneer dat nodig is. Storytelling is de basis om te inspireren.
  2. Onze trainingen worden altijd door 2 trainers gegeven. Op deze manier blijft de energie tijdens trainingsdagen hoog en krijgt iedereen de vereiste aandacht. De trainers hebben allemaal affiniteit met leiderschap en zijn zelf ervaren leiders. Zowel profit als non-profit. Onze trainers delen graag hun ervaringen.
  3. Het is goed om aan jezelf te werken en je verder te ontwikkelen, maar hier hoeft het niet op te houden. Ook jij kunt trainer worden. Hiervoor heb je geen uitgebreide achtergrond als trainer nodig maar het helpt wel als je leidinggevende ervaring hebt. Wij leren je hoe je anderen beter kunt maken als leider. Als trainer bij LiDRS kun je niet alleen jouw kennis en ervaring delen, maar speel je ook nog eens een prominente rol bij de ontwikkeling van de leiders van morgen. Bouw mee aan betere leiders als trainer bij LiDRS! – Building better leaders.
  4. De impact van leidinggevenden binnen organisaties is enorm. Wij helpen en adviseren organisaties ook bij de ontwikkeling van hun (toekomstige) leiders en bij de opzet van formele en informele leiderschapstructuren. Daarnaast bieden wij ervaren coaches aan die leidinggevenden verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling

Word ook onderdeel van het LiDRS-team

Ook jij kunt deel uitmaken van het LiDRS-team. Ben je nu al enthousiast, schrijf je dan in voor de Volledige Leiderschapstraining op 10 juni aanstaande via www.lidrs.nl/trainingen/volledige-leiderschapstraining/. Zes dagen lang krijg je een uitdagend programma aangeboden waarin je leert wat nodig is om beter leiding te geven. Je krijgt niet alleen de theorie maar gaat ook echt actief met elkaar aan de gang. Een training waar je elke dag weer profijt van zal hebben.

Wil je meer weten over LiDRS, kom dan op 21 mei naar de Masterclass Leiderschap in Haarlem. Voor slechts 99 euro heb je een heel verzorgde dag. Kijk op www.lidrs.nl of schrijf je in op www.lidrs.nl/trainingen/masterclass-leiderschap-mcl/

Over de auteurs

Dit artikel is tot stond gekomen door een gezamenlijke inspanning van de volgende LiDRS-trainers:

Mireille van den Akker

Walter Kers

Louis Passos

Tom Stobbe

Bastiaan Ruizeveld de Winter

Jochen Hekker