fbpx

De leadership Boost

De Leadership Boost is bedoeld voor een breed scala aan young professionals die zichzelf zowel in praktijk als theorie willen verbeteren. Denk hierbij aan jonge managers, startende leidinggevenden en young CEO’s. Tijdens deze training leidinggeven voor young professionals ga je zelf ervaren hoe het voelt om beter te communiceren en te inspireren, maar ook om lastige beslissingen te nemen. De kern van de 2-daagse talent development training Leadership Boost bestaat uit 4 modules:

                  Module 1: Introductie in management en leiderschap

                  Module 2: Motiveren en inspireren

                  Module 3: Communicatie en gesprekstechnieken

                  Module 4: Adaptief leiderschap

Tijdens de optionele derde dag gaan we dieper in op teamwork, delegeren en situational awareness waarbij je daadwerkelijk wordt uitgedaagd om keuzes te maken en je mensen voor je te winnen.

bootje Amsterdam

De managementtraining voor jonge professionals

Met de 2 of 3-daagse training Leadership Boost krijg je als startende manager voldoende tips en tricks mee om comfortabel leiding te geven, draagvlak te vinden voor jou als persoon en je boodschap goed over te brengen.

De kosten voor de 2-daagse Leadership Boost bedragen 749,- per persoon (ex BTW). De kosten voor de additionele 3e dag zijn 399,- (ex BTW).

Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen hanteren we voor de Leadership Boost een inschrijvingsbeleid van ‘first come first serve’.

Wie is Young LiDRS

Young LiDRS is een onderdeel van LiDRS BV. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige trainingen voor young professionals en onderscheiden ons door ervaren en inspirerende trainers en leiders! Onze unieke ervaring en expertise brengen jou verder!

De 5 garanties van Young LiDRS

  1.  Inspirerend en leerzaam door persoonlijke ervaringen van de trainers
  2. Duurzame talentontwikkeling
  3. Direct toepasbare vaardigheden
  4. Goede balans tussen theorie en praktijk
  5. Effectievere managers en vaardige leiders

Inschrijven

Leadership Boost

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.