fbpx

De Leadership Journey

Met de Leadership Journey kies je voor een intensieve partnership waarbij we jou als startend manager of young CEO stevig in het zadel zetten. In de Leadership Journey kiezen we er voor om intensieve trainingsdagen af te wisselen met 1-op-1 coaching door onze ervaren en gediplomeerde leiderschapscoaches. Hiermee evalueer je jouw presteren in je dagelijkse werkzaamheden en houden wij je een spiegel voor hoe je kunt groeien in je functie. Uiteraard doen we dit samen en denken we in alle opzichten met je mee. Het gaat tenslotte om een partnership. Tijdens deze opleiding managementvaardigheden voor young professionals worden theorie en praktijk bij elkaar gebracht en garanderen wij je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Na afloop van de Leadership Journey maken we de ‘eindbalans’ op en geven we je gerichte handvatten om jezelf nog verder te verbeteren. Zo ontwikkel je jezelf van aanstormend talent tot een effectieve manager.

Young high potentials en young leaders

De Leadership Journey is bedoeld voor ambitieuze ‘high potentials’, Management Development trainees en young professionals die willen excelleren in een management of leidinggevende functie.

Young-LiDRS-leiderschap-training-slider2

Het programma van onze talent management opleiding

De Leadership Journey bevat 6 trainingsdagen verspreid over een aantal weken waarin de volgende modules aan bod komen:

                  Module 1: Introductie in Management en Leiderschap

                  Module 2: Leiderschapstheorieën ‘van toen tot nu’

                  Module 3: Communiceren met impact

                  Module 4: Gesprekstechnieken

                  Module 5: Leading yourself

                  Module 6: Adaptief leiderschap

                  Module 7: Teamwork

Iedere module bestaat uit verschillende leerdoelen waarbij na iedere module een coachingsgesprek plaatsvindt. Na module 7 zijn er nog afsluitende coachingsessies die ervoor zorgen dat het geleerde ook goed in de praktijk kan worden toegepast.

De Leadership Journey start met een persoonlijkheidstest die jou inzicht geeft in je drijfveren, de manier waarop je beslissingen neemt en uiteraard jouw sterke kanten als manager en leider.

De kosten voor de Leadership Journey bedragen 4998,- (ex BTW). Hierin zijn alle 6 verzorgde trainingsdagen, persoonlijkheidstest, cursusmaterialen, 8 coachingsessies, en lunches inbegrepen.

De Leadership Journey is een intensieve ‘reis’ die veel aandacht en capaciteit vraagt. Daarom hebben we slechts een beperkt aantal beschikbare plaatsen.

Inschrijven

Leadership Journey

}

U kunt na het invullen van bovenstaande gegevens direct betalen met iDeal. Vul dan bovenstaande gegevens in en klik op ‘Verstuur’.

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich kostenloos laten vervangen door een collega . Annuleringskosten tot 3 weken van te voren zijn 15% van het deelname bedrag. Vanaf drie weken voor aanvang bent u het volledige deelname bedrag verschuldigd.