fbpx

Leidinggeven voor beginnende managers

Voor wie?

De module ‘leidinggeven voor beginnende managers’ is speciaal gemaakt voor managers met 0 tot 5 jaar leidinggevende ervaring.

Wat doen we?

In de module ‘leidinggeven voor beginnende managers’ gaan we in op de essentie van leiderschap, geven we vele handvatten om meer grip te krijgen op leiderschap en gaan we in op veel gemaakte fouten die alle leiders maken of hebben gemaakt. Wij gaan er samen voor zorgen dat u sterker in de schoenen staat en met veel vertrouwen uw leidinggevende rol op u kunt nemen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Naast de 2 daagse training ‘leidinggeven voor beginnende managers’, bestaat er ook de mogelijkheid om een gericht coachingstraject te volgen die u in 8 sessies nog meer inzicht geeft in uw sterke en minder sterke kanten van leiderschap. Niet alleen zult u door deze coachingsessies nog sterker in de schoenen staan als leider, maar ook als mens. Naast de intensieve coachingsessies is er tevens de mogelijkheid om directe, 24/7, ondersteuning te krijgen bij vragen of issues op het gebied van leiderschap.

En nu?

De module ‘leidinggeven voor beginnende managers’ geven wij op 2 manieren:

1.       ‘Inhouse’ voor een groep beginnende managers bij u in de organisatie of;

2.       Door middel van ‘open inschrijving’ waarbij u deelneemt aan een van onze reguliere trainingsdagen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie of nu al inschrijven voor deze training, neem dan contact op door een email te sturen naar info@lidrs.nl of kijk op onze contactpagina voor meer informatie.