fbpx

Het LiDRS business pakket 

Met het LiDRS business pakket nemen wij uw zorgen over de ontwikkeling van uw medewerkers uit handen. Met onze unieke leiderschaps- en managementtrainingen zijn wij uw partner voor leiderschap en management development.

LiDRS biedt unieke trainingen, seminars en workshops gericht op de ontwikkeling van managers en leiders. Met onze ervaren trainers, coaches en leiders weten wij onze trainees al sinds jaar en dag te inspireren, motiveren en vooral verder te brengen in hun loopbaan. Persoonlijkheids- en competentie assessments, leiderschapstrainingen, coaching, seminars maar vooral een samenwerking waarbij wij ons integraal richten op de ontwikkeling van uw managers. Dat is wat het LiDRS business pakket voor u kan betekenen.

Geen facturering per deelnemer, geen aanvraag per individuele deelnemer. Een eenvoudig budget dat wij, samen met u, beschikbaar stellen om zoveel mogelijk kennis en vaardigheden in uw organisatie te brengen. Periodieke facturering, verantwoording en voortgangsrapportage geven u het gemak van investering in uw belangrijkste kapitaal.

Young-LiDRS-leiderschap-training-slider3

De voordelen op een rij

Het LiDRS business pakket levert u als organisatie, naast het gemak, vele andere voordelen op. Wij richten ons op de ontwikkeling van uw managers en leiders, terwijl u zich kunt focussen op de business. 

De voordelen van het LiDRS business pakket zijn:

  1. Aangepaste voorwaarden en algemeen overeenkomst
  2. Periodieke facturering
  3. Tailormade oplossingen en trainingen voor uw organisatie
  4. Aantrekkelijke tarieven voor al onze trainingen, seminars en workshops
  5. Periodieke rapportages 
  6. Budgetgestuurde trainingscapaciteit
  7. Periodieke nieuwsbrief in uw organisatie
  8. Account management
  9. Gratis gebruik van het LiDRS-model voor al uw medewerkers
  10. Gemak van deelname aan trainingen binnen de door u gestelde voorwaarden

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het LiDRS business pakket? Vraag dan nu naar de mogelijkheden via info@lidrs.nl of bel met ons voor een vrijblijvende kennismaking.