fbpx

Lancering LiDRS Online portal

 

Het meetbaar maken van leiderschapsontwikkeling, sturen op bruikbare HR metrics, meten van de prestatie op de kernwaarden van jouw bedrijf en daadwerkelijk verbeteren van teamprestaties en leiderschapsontwikkeling. Dat kan allemaal met het vandaag gelanceerde portal van LiDRS Online. Een uniek dashboard dat leren en ontwikkelen leuk maakt, medewerkers betrekt en vooral waarde toevoegt in iedere organisatie.

Jochen Hekker, algemeen directeur van LiDRS vertelt dat zijn bedrijf al jaren werkt aan leiderschapsontwikkeling via training, coaching, adviestrajecten en interim management. Wat ontbreekt is het meetbaar maken van succes. En natuurlijk gaan niet alle trainings-, coachings- en adviesbureaus deze ontwikkeling juichend omarmen. Want het succes en de kwaliteit van een training of adviesopdracht wordt ineens meetbaar. Zelf vindt Jochen dit geen enkel probleem. ‘Wij geloven in de kracht van onze interim managers, adviseurs, trainers en coaches en doen niets liever dan onze toegevoegde waarde meetbaar maken’.

Een uniek dashboard

De filosofie van het portal is ontstaan door de inzet van LiDRS als Human Factor trainers in de luchtvaart en scheepvaart. Door het werken met cockpits en dashboards en de link naar het in 2014 ontwikkelde LiDRS-model®, werd al gauw een fundament gelegd voor het meetbaar maken van de inzet van LiDRS. Inmiddels is dit een uniek dashboard geworden, waarbij gebruikers door middel van animaties worden begeleid bij het invullen van het dashboard. Dit allemaal op basis van 360 graden feedback. Het unieke aan het gebruiksvriendelijke portal is het monitoren van trends in ontwikkeling, het aanbieden van online content ‘op maat’ maar vooral ook dat de totale regie in het gebruik bij de organisatie zelf ligt.

 

LiDRS Online

LiDRS Online is de digitale telg in de LiDRS Groep. Trainingen bij LiDRS zijn specifiek gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, het vergroten van eigenaarschap en het verbeteren van teamprestaties. Door aansprekende, action-based trainingen en workshops, hands-on interim managers en doorgewinterde coaches, maakt LiDRS het verschil. Niet voor niets zijn zij uitgeroepen tot de meest invloedrijke organisatie op het gebied van leiderschapsontwikkeling binnen Europa.

Kijk voor meer informatie over LiDRS Online of een gratis demonstratie van het portal op www.lidrsonline.nl.

LiDRS Online