fbpx

Reorganisatie en verandering

Reorganisaties en verandering

 

Er zijn verschillende redenen om te reorganiseren. Vanuit het oogpunt van kostenbesparingen, efficiëntie maar ook door een fusie, overname of (exponentiële) groei. Wat uw reden ook is, LiDRS denkt graag met u mee om te kijken hoe en we de reorganisatie of herstructurering het beste vorm kunnen geven, welke stappen er benodigd zijn en hoe we de mensen meenemen in het verhaal.

Uw project, onze zorg

Van nature zijn wij als mens geneigd om moeite te hebben met verandering. We weten immers niet wat de verandering teweeg brengt. De zekerheid die we nu hebben verdwijnt als ‘sneeuw voor de zon’. Maar toch kun je mensen meenemen in verandering. Ondanks weerstand, frustratie, woede, machteloosheid en angst.

Iedere stap die wij zetten in het veranderproces doen we in overleg met u! We communiceren vaak, helder en duidelijk. We leggen uit wat we doen, waarom we het doen en wat het eindresultaat gaat zijn.

Hoe uw reorganisatie er ook uit ziet. Wij zorgen er samen met u voor dat het een transparant proces wordt waarbij de ‘nieuwe manier’ van werken een succesvolle manier van werken gaat zijn!

LiDRS Consultancy

Wat we doen

Afhankelijk van uw behoefte kunnen we een reorganisatie plannen, maken, implementeren, begeleiden, leiden, uitvoeren of nazorgen. Hoe uw organisatie er ook voor staat en in welk stadium de verandering zich bevindt; wij staan klaar om te ontzorgen! Van een gedachtespinsel tot een uitgevoerde overname zonder de mensen hierin mee te nemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en we kijken graag samen naar de mogelijkheden.