fbpx

Inspirerende sprekers

Zoekt u een inspirerende spreker voor een evenement, seminar of congres, dan bent u bij LiDRS aan het juiste adres. Wij garanderen kwalitatieve sprekers met een inspirerend en boeiend verhaal waar u echt iets aan heeft.

De kracht van een goede spreker zit in de kunst van storytelling. LiDRS biedt naast workshops over storytelling ook inspirerende sprekers aan die met eigen en unieke verhalen u gegarandeerd zullen boeien. De kracht van een goed verhaal zit in authenticiteit, een juiste opbouw, interactie en een bruikbare boodschap. De sprekers van LiDRS combineren dit met veelal unieke ervaringen en lessen in leiderschap. Juist de verhalen waarbij de sprekers zelf ook fouten maken (en ervan geleerd hebben) spreken aan. En daar maken wij gebruik van.

public-speaking

Boeiende onderwerpen

Leiderschap is een aantrekkelijk onderwerp voor storytelling. Onze verhalen zijn echt, uniek en voorzien van waardevolle lessen voor alle toehoorders.

Dit zijn enkele voorbeelden van onze inspirerende verhalen:

1. Culturele verschillen op een internationaal hoofdkwartier in Afghanistan. Waar gaat het mis..

2. Leidinggeven aan een onderzeeboot en haar bemanning tijdens een risicovolle operatie waarbij alles wat mis kan gaan ook echt misgaat.

3. Een persoonlijkheidsclash tussen een leider en een volger. Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn 2 verschillende zaken.

4. Als jonge, onervaren leider plotseling verantwoordelijk zijn voor 40 man. Alles wat je fout kan doen, gaat fout. Orde op zaken stellen..

5. Leren van start-ups en de fouten en successen die je samen doormaakt.

6. Rugby als metafoor voor teambuilding en leiderschap. Winnen of verliezen; het maakt niet uit, als je het maar samen doet en leert…

7. De valkuilen van reorganiseren en politieke spellen in een organisatie. Alleen maar verliezers…

8. Boeklezing van auteur Jochen Hekker over leiderschap in een militaire omgeving.

9. Uw onderwerp in ons jasje… Innovatief leiderschap, behoud van personeel, teambuilding, eigenaarschap of Operational Excellence, wij garanderen een inspirerende spreker gericht op uw thema.

Jochen Hekker - Public speaking

Dagvoorzitter

Onzichtbaar ‘in the lead’, dat is de rol van een dagvoorzitter. Soms een verdiepende vraag, soms een ijsbreker, altijd oog voor de agenda. De dagvoorzitter heeft een belangrijke functie voor ieder evenement, maar is niet waar het omgaat.

De kunst van de dagvoorzitter is om ervoor te zorgen dat het programma goed verloopt, de deelnemers enthousiast de dag verlaten en hij of zij niet of nauwelijks is opgevallen. Uiteindelijk draait het om uw sprekers en uw programma.

Meer informatie

Voor ieder budget en elk evenement heeft LiDRS de juiste sprekers voor u beschikbaar. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of prijsopgave via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368