fbpx

Inspirerende sprekers

Zoekt u een inspirerende spreker voor een evenement, seminar of congres, dan bent u bij LiDRS aan het juiste adres. Wij garanderen kwalitatieve sprekers met een inspirerend en boeiend verhaal waar u echt iets aan heeft.

De kracht van een goede spreker zit in de kunst van storytelling. LiDRS biedt naast workshops over storytelling ook inspirerende sprekers aan die met eigen en unieke verhalen u gegarandeerd zullen boeien. De kracht van een goed verhaal zit in authenticiteit, een juiste opbouw, interactie en een bruikbare boodschap. De sprekers van LiDRS combineren dit met veelal unieke ervaringen en lessen in leiderschap. Juist de verhalen waarbij de sprekers zelf ook fouten maken (en ervan geleerd hebben) spreken aan. En daar maken wij gebruik van.

public-speaking

Onze seminars

Onze pakkende verhalen worden regelmatig gebruikt voor congressen en seminars. De standaard seminar verhalen zijn:

 • Vergroot Eigenaarschap

  • Kern; hoe vergroot je eigenaarschap in jouw team of organisatie? Met een helder stappenplan, handvatten en aansprekende anekdotes krijg je inzichten in het vergroten van eigenaarschap.

 

 • Leiderschap ontrafeld

  • Waarom accepteren we de ene leidinggevende wel en de andere niet? Wat ligt hieraan ten grondslag? In dit seminar leer je de ins-and-outs van vele leiderschapstheorieën door de jaren heen en krijg je beeld bij de persoonlijkheidskenmerken en vaardigheden die wel werken.

 

 • Leiding geven doe je 360 graden (up, down and across)

  • Leidinggeven is niet alleen het team waarvoor je verantwoordelijk bent aansturen. Leiding geven doe je ook aan ‘peers’ en zelfs de mensen van wie je leiding ontvangt. Met inspirerende en soms pijnlijke anekdotes krijg je de essentie hiervan uitgelegd.

 

 • Met CRM jouw teamprestatie verbeteren

  • In de luchtvaart, scheepvaart en gezondheidszorg is CRM al tijden een bekend begrip. Maar wat is het eigenlijk en hoe kan het jouw organisatie of team verder helpen? Tijdens dit seminar word je meegenomen in de aanleiding voor CRM en hoe je dit zelf kunt toepassen.

 

 • De leider van de toekomst

  • Van de leider van de toekomst wordt veel gevraagd. We kunnen niet meer autoriteit of leiderschap vragen van onze hoog opgeleide mensen op basis van jaren ervaring of het hoogste leasebedrag. Het nieuwe leiderschap vraagt iets heel anders om toppers te krijgen en te behouden in jouw organisatie. Leer wat dat is tijdens dit seminar.

 

Nog meer onderwerpen

Leiderschap is een aantrekkelijk onderwerp voor storytelling. Onze verhalen zijn echt, uniek en voorzien van waardevolle lessen voor alle toehoorders.

Dit zijn enkele voorbeelden van onze inspirerende verhalen:

1. Leidinggeven aan een onderzeeboot en haar bemanning tijdens een risicovolle operatie waarbij alles wat mis kan gaan ook echt misgaat.

2. Een persoonlijkheidsclash tussen een leider en een volger. Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn 2 verschillende zaken.

3. Als jonge, onervaren leider plotseling verantwoordelijk zijn voor 40 man. Alles wat je fout kan doen, gaat fout. Orde op zaken stellen..

4. Leren van start-ups en de fouten en successen die je samen doormaakt.

5. Rugby als metafoor voor teambuilding en leiderschap. Winnen of verliezen; het maakt niet uit, als je het maar samen doet en leert…

6. De valkuilen van reorganisaties…

7. Boeklezing van auteur Jochen Hekker over leiderschap en eigenaarschap.

8. Uw onderwerp in ons jasje… Innovatief leiderschap, behoud van personeel, teambuilding, eigenaarschap of Operational Excellence, wij garanderen een inspirerende spreker gericht op uw thema.

Jochen Hekker - Public speaking

Dagvoorzitter

Onzichtbaar ‘in the lead’, dat is de rol van een dagvoorzitter. Soms een verdiepende vraag, soms een ijsbreker, altijd oog voor de agenda. De dagvoorzitter heeft een belangrijke functie voor ieder evenement, maar is niet waar het omgaat.

De kunst van de dagvoorzitter is om ervoor te zorgen dat het programma goed verloopt, de deelnemers enthousiast de dag verlaten en hij of zij niet of nauwelijks is opgevallen. Uiteindelijk draait het om uw sprekers en uw programma.

Meer informatie

Voor ieder budget en elk evenement heeft LiDRS de juiste sprekers voor u beschikbaar. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of prijsopgave via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368