fbpx

Werken aan persoonlijke ontwikkeling met écht resultaat?! 

Het LiDRS-partnerprogramma voor een dosis energie, ondernemerschap en een succesvolle carrière

LiDRS is in 2014 begonnen met het delen van een nieuw gedachtengoed over leiderschap. Met een stevige theoretische en praktische ervaring hebben we met een aantal enthousiaste leiders en trainers de sprong gewaagd. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en durven we te stellen dat we zijn uitgegroeid tot een geweldige organisatie waar we als team trots op zijn. LiDRS scoort gemiddeld een 9,3 op alle online recensies en zijn we begin 2017 uitgeroepen tot ‘best beoordeelde opleider’ van 2016.

Trainer worden

De kracht van LiDRS zit niet alleen in goede, inspirerende en vooral direct toepasbare trainingen. Onze ‘Unique Selling Point’ zit in ons unieke LiDRS-model. Eenvoudige handvatten, te trainen vaardigheden en in elke sector of in iedere situatie toepasbaar. Daarnaast zijn we ook uniek in het opleiden van goede managers en leiders die zelf de rol van trainer of consultant kunnen overnemen. Als organisatie die haar mensen door ons laat trainen betekent dit een mindere noodzaak voor dure consultants of externe trainers én voor de individuele deelnemer een geweldige kans om een (nog) betere manager en leider te worden. Daarnaast kun je eventueel ook zelf als trainer aan de slag te gaan binnen jouw organisatie.

artikel-jochen_trainer-worden

Indien je de opleiding hebt afgerond bieden we je individueel ook de kans om mee te groeien met het LiDRS-team. Hiervoor hebben we het LiDRS-partnerprogramma ontwikkeld. Na het afronden van onze leerlijn bestaat er de mogelijkheid om deel uit te maken van onze pool van partners (trainers, coaches en consultants). Wanneer jij wilt, kun je je inzetten voor onze organisatie. Het daadwerkelijk trainen geeft je niet alleen ervaring, maar breidt ook je referentiekader uit als leidinggevende. Uiteraard staat hier een mooie vergoeding tegenover. Je kunt je voorstellen dat wij er belang bij hebben om jou zo goed als mogelijk te trainen. Uiteindelijk kan het zomaar zijn dat jij ons visitekaartje wordt.  

De leerlijn

Ongeacht je ambitie of reden voor het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het gebied van managen en leiden, begint de leerlijn met een 6-daagse ‘Volledige Leiderschapstraining’. Deze training wordt verspreid over een aantal weken om het effect zo groot mogelijk te maken. In de Volledige Leiderschapstraining leer je om leiding te geven aan jezelf en anderen. Je krijgt diverse handvatten om te sturen op leiderschap, inzicht in verschillende modellen maar vooral krijg je vele praktische handvatten om écht beter leiding te geven.

Heb je de ambitie om jouw geleerde kennis en vaardigheden verder in te zetten. In jouw organisatie, als zelfstandig leiderschapstrainer of misschien wel als partner bij LiDRS, dan bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘Train The Trainer’. Na het afronden van de Volledige Leiderschapstraining volg je 2 aaneengesloten dagen waarin wij leren hoe je onze trainingsmethodieken kunt toepassen en ga je zelf daadwerkelijk aan de slag als trainer. Uiteraard geven we je vele do’s en dont’s van het trainerschap. Na het afronden van de Train The Trainer ontvang je het diploma ‘gecertificeerd trainer’ en kun je aan de slag!

Onze trainers, allemaal met uitgebreide leidinggevende ervaring, staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. Ook jij kan nu onderdeel worden van dit geweldige team!

 

Ja, ik wil!

Ben je overtuigd en wordt het tijd voor het volgen van je ambitie?! Schrijf je dan nu in voor de aankomende ‘Volledige Leiderschapstraining’ op 21 april 2017. Inschrijven kan via onze website www.lidrs.nl of door een mail te sturen naar info@lidrs.nl. Iedere inschrijving voor 1 maart 2017, ontvangt gratis toegang tot onze Masterclass Leiderschap op zaterdag 25 maart in Haarlem.

Ben je overtuigd, maar wil je eerst eens kennismaken met LiDRS, onze trainers, het LiDRS-model en onze filosofie? Schrijf je dan in voor een Masterclass Leiderschap op zaterdag 25 maart in Haarlem. Laat je een hele dag inspireren en overtuigen voor slechts 99 euro. Inschrijven van via onze website www.lidrs.nl .

 

leerlijn-vlt_ttt