fbpx

Workshop etiquette en omgangsvormen

Etiquette, daar zijn we nog steeds gevoelig voor en in sommige bedrijfstakken kan het nogal eens een verschil maken of je wel of niet serieus genomen wordt. Omgangsvormen, elkaar aanspreken, wel of niet tutoyeren of het geven van een hand, waar moet je rekening mee houden en waar moet je op letten. Plotseling wordt je uitgenodigd voor een gelegenheidstoespraak, na deze workshop draai jij je hand hier niet meer voor om, jij weet hoe het heurt. Deze workshop kan in combinatie met een diner; een diner zoals het heurt.

etiquette en omgangsvormen

Voor wie?

Managers, leidinggevenden en teams die meer inzicht willen in goede omgangsvormen.

Wat maakt deze workshop uniek?

Ervaren trainers en diplomaten, persoonlijke aandacht, ruimte voor eigen casuïstiek, en vele actuele onderwerpen met praktische handvatten.

Na deze workshop….

Begrijp je de noodzaak van diplomatie en ken je de algemene omgangsvormen om jezelf in ieder gezelschap goed te gedragen.

Duur: 7 uur

Minimaal aantal deelnemers: 6

Maximaal aantal deelnemers: 20

Onderwerpen: 

–      Omgaan met culturele verschillen

–      Diplomatie

–      Etiquette en algemene omgangsvormen

–      Inzicht in belangen

 

–      Zelfvertrouwen in een vreemde omgeving

Heb je nog vragen over deze workshop, neem dan vrijblijvend contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368. Wil je meer weten over ons uitgebreide aanbod van andere workshops? Kijk dan ook eens op onze academy pagina. Hier vind je nog veel meer inspirerende workshops die jou en je team helpen bij het vergroten van je persoonlijke of teameffectiviteit.