fbpx

Workshop Explosief Leiderschap

Een unieke workshop in de vorm van een bloedserieus spel

Met de unieke workshop ‘Explosief Leiderschap’ ga jij met jouw team een ongekende uitdaging aan. Je wordt uitgedaagd door duikopdrachten, mijnen en bommen onschadelijk maken. Maar ook onderling bind je de strijdt aan tegen een ander team voor de beste, meest kostenefficiënte en meest veilige oplossing. Er wordt heel veel van jou en jouw teamgenoten gevraagd: Stressbestendigheid, besluitvaardigheid, communicatieve vaardigheden, delegerend vermogen, teamwork en zorgvuldigheid worden danig op de proef gesteld. In (1 of) 2 teams ga je met elkaar de strijd aan om deze opdracht zo goed mogelijk te volbrengen. Maar hiervoor moet je wel eerst laten zien dat je uit het juiste hout bent gesneden.

Leerzaam, inspirerend, uitdagend, confronterend maar vooral een leuke dag vol nieuwe inzichten over leiderschap. Schrijf je in als je durft!

Workshop Explosief Leiderschap

Voor wie?

Managers, leidinggevenden en teams die zichzelf willen verbeteren in effectief samenwerken. Voor teams en teamleden die zich willen verbeteren op de meest cruciale leiderschapseigenschappen in uitdagende omstandigheden. Voor teams die de volgende stap willen maken in volwassenheid. Voor teams die willen groeien en continu verbeteren. Maar zeker ook voor teams die samen een geweldige dag uit willen met een uniek programma.

Wat maakt deze workshop uniek?

Unieke casuïstiek, ‘serious play’ met explosieven, ervaren trainers, hoog tempo en vele actuele onderwerpen met persoonlijke aandacht voor een unieke ervaring. Deze workshop wordt ondersteund door échte casuistiek, filmondersteuning, duikapparatuur, explosieven en nog veel meer. Een onvergetelijke ervaring en een leuke inspirerende dag!

Na deze workshop….

Heb je met jouw team een geweldige ervaring opgedaan. Het team is sterker geworden en toekomstige stressvolle situaties worden effectiever aangelopen. Tevens heb je voldoende handvatten gekregen om effectiever leiding te geven en samen te werken.

Duur: 8 uur

Minimaal aantal deelnemers: 6

Maximaal aantal deelnemers: 8 (16 in overleg)

Onderwerpen: 

–      Communiceren

–      Delegeren

–      Leiderschap

–      Stress bestendigheid

–      Besluitvaardigheid (problem solving and decission making)

–      Teamwork

–      Vertrouwen

Wil je meer weten over deze workshop, lees dan ook dit artikel over teamtraining en deze workshop. Hierin vind je meer achtergrond over theoretische kaders. In onze bibliotheek staan nog veel meer artikelen en boekrecensies. Start jouw ontwikkeling hier!

Heb je nog vragen over deze workshop, neem dan vrijblijvend contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368. Wil je meer weten over ons uitgebreide aanbod van andere workshops? Kijk dan ook eens op onze academy pagina. Hier vind je nog veel meer inspirerende workshops die jou en je team helpen bij het vergroten van je persoonlijke- en/of teameffectiviteit. 

Workshop Explosief Leiderschap